REŠITE SE JAKIH BOLOVA: Sačuvajte svoju kičmu uz ovu novu najefikasniju vrstu fizioterapije!

Kada vam se pojavi oštar ili tup bol u leđima to je alarm da morate nešto da preduzmete.

Lepi & Zdravi
Autor:
REŠITE SE JAKIH BOLOVA: Sačuvajte svoju kičmu uz ovu novu najefikasniju vrstu fizioterapije!
Foto: Profimedia

Ne oslanjajte se na mišljenje da će to brzo proći, jer stanje može da se pogorša ako se ne tretira na vreme. Jedan od najčešćih razloga pojave bola u leđima je mehaničke prirode i u najvećem broju slučajeva radi se o bolesti međupršljenske hrskavice, u lumbalnom delu kičme. Najčešći mehanički razlozi oštećenja kičme su neodgovarajući ležaj, previše mekan ili previše tvrd dušek, neodgovarajući jastuk, spavanje na stomaku, spavanje bez jastuka, stolice koje nisu ergonomske, rad za tastaturom bez odgovarajućeg oslonca za laktove, predugo stajanje, nošenje velikih tereta, itd.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 3.300 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Pojas za leđa
foto: Promo

Dekompresioni pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak

između pršljenova.

Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa.

Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd.

pojas za leđa
foto: Promo

LDP1 dekompresioni pojas za leđa je sa panelom – plastični paneli pružaju dodatnu stabilizaciju kičme. LDP1 pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze.

Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa.

Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.300 rsd.

Pojas za leđa
foto: Promo

Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs