Neverovatno

EFIKASNA ZAŠTITA RESPIRATORNIH ORGANA: Zelena maska je pravi izbor za poljoprivrednike, kao i za ostalo stanovništvo!

Vazduh je pun raznih isparenja zbog velikog broja automobila, sve većeg broja fabrika, virusa i bakterija, pa je opasnost od njegovog unosa u naš organizam konstantno prisutna i poprilično visoka

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia / Ilustracija

Ukoliko ste poljoprivrednik u dodatnoj ste opasnosti od unosa štetnih materija u organizam zbog čega je neophodno pronaći adekvatnu zaštitu, radi očuvanja dobrog zdravlja.

Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći pri prskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica. Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

Maska, Hangar
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

Maska, Hangar
foto: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs