uživa u životu

KAMERON DIJAZ DEFINITIVNO NIJE KAO SVE OSTALE ZVEZDE: Ne umivam se, kreme mi skupljaju prašinu! (FOTO)

Kameron Dijaz se ne umiva, niti se maže kremama - urnebesna ispovest o lepoti nekadašnje holivudske zvezde!

Lepi & Zdravi
Autor:
KAMERON DIJAZ DEFINITIVNO NIJE KAO SVE OSTALE ZVEZDE: Ne umivam se, kreme mi skupljaju prašinu! (FOTO)
Kameron Dijaz, Foto: Profimedia

Glumica Kameron Dijaz otkrila je da ne vodi računa o telu i licu, otkad je napustila Holivud. Dijazova (49) se 2015. povukla iz glume i udala za muzičara Bendžija Madena, i kaže da smatra da je povukla pravi potez iako je u međuvremenu odbila ponude za snimanje filmova vredne oko 100 miliona dolara.

"Upala sam u holivudsku zamku, i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene podvrgnute. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dozvoljavala da me tretiraju kao objekat, apsolutno", rekla je ona.

"Teško je iz tog ugla ne gledati sebe, ne upoređivati se s drugima i ne osuđivati svoj izgled. Ja ne moram više da brinem kako izgledam. Izgled mi je bukvalno poslednja stvar o kojoj razmišljam, tokom dana mi ne padne na pamet. Živim kao zver, ne umivam se. Imam milion nekih kozmetičkih preparata i svi skupljaju prašinu na policama", rekla je ona.

"Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem je i pomislim - pa da, valjda je ovo dovoljno, radiće i ako je stavim samo jednom? Jednostavno nisam trenutno u situaciji da trošim bilo koju količinu energije na izgled", rekla je ona.

Kameron više ne brine da li je "drugima" lepa, već uživa u životu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs