Istraživanje

20 stvari koje čine da se osećaju sjajno u svojoj koži: Šta podrazumeva muška, a šta ženska lista?

Ono što je zajedničko za oba pola, jeste da sunčan dan, rezervisan letnji odmor i sticanje nove veštine i te kako daju vetar u leđa njihovom samopouzdanju
Lepi & Zdravi
22:26h Autor:
20 stvari koje čine da se osećaju sjajno u svojoj koži: Šta podrazumeva muška, a šta ženska lista?
Foto: Shutterstock

Lepa frizura, cipele na štiklu i blistav ten tri su stvari koje čine da se žena oseća seksi u svojoj koži. Novo istraživanje pokazalo je i da tek nanesen sjaj za usne, sveže izdepilirane noge, kao i mala crna haljina takođe pozitivno utiču da se svaka dama oseća lepom i da joj samopouzdanja u takvim trenucima ne fali.

Kada je reč o muškarcima, sveže obrijano lice, novo odelo i unapređenje na poslu, tri su stvari koje ponajviše utiču na njegov nivo samopouzdanja, piše Dejli Mejl.

OVDE pročitajte koje su bolne tačke većini muškaraca.

Ono što je zajedničko za oba pola, jeste da sunčan dan, rezervisan letnji odmor i sticanje nove veštine i te kako daju vetar u leđa njihovom samopouzdanju. Takođe, odlazak u teretanu, provođenje vremena sa prijateljima, kao i primanje komplimenata na račun stajlinga prijaju podjednako i muškarcima, i ženama.

Kada je reč o izlascima, muškarci obožavaju nove sastanke, dok žene vole da budu pozvane na sastanak.

Četvrtina muškaraca voli da ga oslovljavaju sa "Gospodine", dok pripadnicama lepšeg pola osmeh na lice može da vrati kompliment na račun njene kilaže.

OVDE pročitajte pet koraka do većeg samopouzdanja.

Istraživanje je pokazalo i da Britanci više cene inteligenciju nego fizički izgled. Čak se 60 odsto muškaraca oseća sigurnijim u sebe kada su na poslu.

Top 20 stvari koje čine da se žena oseća seksi i sigurnom u sebe:

nova frizura, sunčan dan, šetnja u štiklama, rezervisanje letovanja, sveže izdepilirane noge, ruž, blistav ten, crna haljina, dobar parfem, slobodan dan, poziv na sastanak, uparen veš, zdrav doručak, odlazak u teretanu, dijamantski prsten, beli zubi, razgovor sa prijateljem, pantalone.

Top 20 stvari koje čine da se muškarac oseća sigurnim u sebe: sunčan dan, brijanje, novo odelo, sveže oprani zubi, after šejv koji lepo miriše, unapređenje na poslu, nova frizura, spavanje u čistoj posteljini, sticanje nove veštine, prihvaćen poziv na sastanak, rezervisan letnji odmor, produženi vikend, odlazak u teretanu, dobijanje novog posla, dobra muzika, blistave cipele, zdrav doručak, dugmad za manžetne, jutarnja šoljica kafe, bokserice Kelvin Klajn.

OVDE pročitajte koje su četiri stvari zajedničke nezadovoljnim ljudima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs