OVO MORATE DA PROBATE

REŠITE SE NAJVEĆE ŽENSKE MUKE JEDNOM ZA SVAGDA: Ovo je najbolji način za uklanjanje dlačica u kućnim uslovima!

Glatke noge tokom cele godine, da moguće je. Evo i kako

Lepi & Zdravi
Autor:
REŠITE SE NAJVEĆE ŽENSKE MUKE JEDNOM ZA SVAGDA: Ovo je najbolji način za uklanjanje dlačica u kućnim uslovima!
Foto: Shutterstock

Verujem da ni jedna jedina žena ne želi dlake na svom telu, jer sa njima izgledamo zapušteno i aljkavo. Dobra vest je da postoji način da ih se rešimo na duži vremenski period. Evo o čemu se radi:

Do pre par meseci moja jutarnja rituna je izgledala ovako: buđenje, prva jutarnja kafa, pa sređivanje za nove radne pobede.

S obzirom da obožavam suknje, haljine i generalno ženstvene i lepršave kombinacije, dlačice ne dolaze u obzir. Baš zbog tih upornih dlačica i obično tuširanje se pretvaralo, neretko u ritual od gotovo sat vremena. Osim nogu, tu su ruke, nausnice, prepone i ostali delovi tela koje treba srediti.

Ne moram dalje ni da vam objašnjavam zašto je to rutina u kojoj nisam ni najmanje uživala.

Jedno jutro sam ustala i rešila da uradim nešto po tom pitanju. Istraživala sam malo, razmatrala ponuđene opcije i rešila - ma idem na epilaciju. Međutim od ove ideje sam brzo odustala jer sam shvatila da ću morati da izdvojim pravo malo bogatstvo ukoliko želim glatke noge.

Ipak, nisam neko ko odustaje tako lako. Nastavila sam još malo da istražujem i pronašla aparat koji mi je olakšao život, uštedeo vreme, ali i novac. Reč je o Philip Lumea IPL serije 9000 epilatoru.

Istog momenta kad sam procitala šta sve može, otišla sam u prodavnicu i kupila ga. Od tog dana moj život je postao mnogo lakši.

Philips Lumea, Lumea
foto: Envy Croatia

Objasniću vam čime me je to ovaj aparat oduševio:

Bez dileme, Philips Lumea IPL serije 9000 je najbolji ženski saveznik. Uštedeće vam gomilu novca, vreme, a rezultazima ćete biti oduševljene. Najbolje od svega je što je kreiran za kućnu upotrebu i što je potpuno bezbedan. Koristi IPL tehologiju, ne iritira kožu, a uspavljuje dlake u korenu. Nakon samo 3 tretmana, moguće je smanjiti i do 92 % dlačica sa tela.

Šta je IPL i kako funkcioniše?

Intenzivna pulsna svetlost koristi nežno svetlo za zaustavljanje rasta dlačica. IPL koristi tople, nežne, impulse svetla za zaustavljanje rastsa dlačica, čime se sprečava njihov ponovni rast od 6 meseci, a daljim korišćenjem aparata po propisanim uputstvima postižu se dugotrajni rezultati.

Ono što je meni bilo nabitnije je činjenica da je Philips Lumea IPL serije 9000 razvijen u saradnji sa dermatolozima, kao i da je klinički testiran kako bi se osigurala lakoća, efikasnost i udobnost tretmana čak i na najosetljivijim delovima.

Philips Lumea, Lumea
foto: Envy Croatia

Prvi Lumea IPL uređaj se pojavio na tržištu pre nekoliko godina, a kompanija Philips se trudi da konstantno radi na unapređenju dizajna, performansi i karakteristika koje poseduje.

Nova Lumea serije 9000, dolazi sa čak 450.000 bljeskova i sa SenseIQ tehnologijom koja prepoznaje boju naše kože i prilagođava intenzitet tretmana tome.

Takođe, tu su I posebno dizajnirani nastavci prilagođeni svakom delu tela (lice, pazusi, bikini zona, dodatak za telo), zahvaljujući kojima dobijamo personalizovane tretmane na svakom koraku, u udobnosti sopstvenog doma.

Da ne bismo morale puno da razmišljamo o raporedu tretmana, tu je Lumea aplikacija dostupna na srpskom, pomoću koje se može pratiti kalendar/raspored tretmana, dobiti pregršt saveta za korišćenje uređaja ali i odgovori na često postavljena pitanja.

Philips Lumea, Lumea
foto: Envy Croatia

Najbolje od svega je što je moguće pre kupovine isprobati kako funkcioniše ovaj uređaj. Do kraja godine, uz kupovinu i registraciju Lumea IPL uređaja, dobija se 1 godina dodatne garancije na osnovne 2 (2+1), i dobijate priliku da koristite uređaj 100 dana od datuma kupovine te ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni, možete vratiti uređaj a novac će vam biti u potpunosti vraćen.

Philips Lumea, Lumea
foto: Envy Croatia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs