PROŠLA BEZ TEGOBA

POSLE NEKOLIKO DANA OVO JE BIO SIGNAL! VAKCINA ME JE SPASILA: Ispovest voditeljke Svetlane Grubor o koroni u trudnoći!


Trudna voditeljka Pinka Svetlana Grubor potvrdila je da se zarazila korona virusom i otkrila kako se oseća

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: PrintscreenInstagram/svetlana.grubor

Voditeljka "Novog jutra" Svetlana Grubor je u iskrenoj ispovesti otkrila kako je saznala da ima kovid, koje simptome je osetila i kako se nosila sa brojnim nedoumicama i strahovima, s obzirom na to da je u šestom mesecu trudnoće.

-Nisam ni mogla da pretpostavim da imam koronu, jer sam vakcinisana. Simptome nisam imala specijalne, malo mi je bio zapušen nos... Posle nekoliko dana, miris je počeo da mi se gubi i to mi je bio signal. Testirala sam se, stigli rezultati da sam pozitivna. Moj ginekolog mi je odmah rekao da se ne brinem, da će sve biti ok jer sam vakcinisana, da su male šanse da se bilo šta iskomplikuje- rekla je za Pink.rs voditeljka koja je deseti dan u samoizolaciji.

- Samo zato što sam vakcinisana, prošla sam bez ikakvih tegoba, lekova... Temperaturu nisam imala, sve je bilo normalno. Najsrećnija sam na svetu što sam se vakcinisala, iskreno da vam kažem. Vakcinisala sam se mesec dana pre nego što sam zatrudnela, ispostavilo se da je to najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Pre mesec dana sam dobila obaveštenje za treću dozu... Vakcinina me je spasila, ali bukvalno. I takođe, bitna stvar, sve moje kod kuće, koje sam zarazila - svi su prošli isto kao i ja, jer su takođe bili vakcinisani.

Svetlana se odlično oseća - u međuvremenu joj se vratilo čulo mirisa, kijavicu više nema, a ostalo je još svega nekoliko dana do kontrolnog testa.

Ipak, priznaje da joj uopšte nije bilo svejedno kada je na pragu sedmog meseca trudnoće saznala da je pozitivna na koronu.

-To je toliko teško, jer ti kao trudnica ne možeš da piješ mnoge lekove kojima se leče svi ostali - sama ta činjenica i neizvesnost je užasna. Svaka žena koja planira trudnoću bi trebalo da se vakciniše. Meni je to u glavi bio jedini mir u tim trenucima, to što sam se vakcinisala, pa sam očekivala da se ništa neće iskomplikovati i da će sve proći odlično, kako i jeste. Teško mi je palo, u tom momentu ti ne znaš, ali mi je doktor ulivao veliki mir da će biti sve u redu, i samo sam ga slušala - kaže Svetlana za Pink.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...