NA PUTU JE NAJVAŽNIJA BEZBEDNOST: Uz pomoć ove kamere, za samo 1.999 rsd, uvek ćete biti mirni i sigurni!

Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shuterstock

Vožnja automobila i ostalih prevoznih sredstava je postala izuzetno nezgodna jer nikada ne možemo da znamo ko sedi u drugom automobilu i da li je ta osoba savestan vozač. Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju. Svedoci smo sve više nesreća izazvanih nepropisnom i bahatom vožnjom, zato je neophodno da preduzmemo sve moguće mere kako bismo osigurali sebe i osobe koje se voze sa nama u kolima – decu, roditelje, prijatelje, kolege...

Ova auto kamera za snimanje vožnje vam donosi tu sigurnost i smirenost koja vam treba. Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrašen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i kameru koja automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je 1.999 rsd!

auto kamera
foto: Promo

Recite zbogom brigama i krenite na put oslobođeni od stresa, znajući da je auto kamera uključena i da snima sve što se dešava. Možete ja naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po neverovatnoj ceni od samo 1.999 RSD!

*Još fantastičnih proizvoda po fantastičnim cenama možete pronaći klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...