PROIZVOD KOJI JE OSVOJIO CEO SVET: Saznajte šta sve možete da uradite sa ovim MAGIČNIM STIKEROM!

Proizvod koji olakšava svakodnevnicu napokon se nalazi i na našem tržištu

Lepi & Zdravi
Foto: Profimedia

Zaboravićete na nerviranja jer nemate gde da stavite telefon, tablet, ili bilo koji predmet koji vam je neophodan pri ruci, pod određenim uglom. Stvari više neće ispadati u kolima, padati sa polica ili improvizovanih mesta. Bilo da su predmeti lakši ili teži, ovaj magični stiker rešava stvar – BEZ lepka i BEZ bušenja!

Gumeni stiker
foto: Promo

Magični stiker ima neverovatnu moć prijanjanja! Čvrsto se, bez lepka, lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal, staklo i ostaje čvrsto zalepljen onoliko dugo koliko vi to želite! Kada ga postavite na željeno mesto, na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite: mobilni telefon, tablet, kablove, flašice sa vodom, kancelarijski ili kuhinjski pribor ili bilo koji drugi proizvod.

Gumeni stiker
foto: Promo

Magični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature ( do 100 stepeni Celzijusa). NIJE za jednokratnu već za VIŠESTRUKU upotrebu. Ukoliko vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen!

Gumeni stiker
foto: Promo

Ukoliko se zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od sredstava za pranje, bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

Gumeni stiker
foto: Promo

Pakovanje sadrži dva magična gumena stikera različitog oblika koje možete koristiti na različite načine i u različitim situacijama i sada ga možete nabaviti po extra povoljnoj ceni od samo 990 rsd!

Karakteristike stikera su sledeće:

Materijal: Izuzetno izdržljiva nano guma Pakovanje: 2 magična stikera različitog oblika Dimenzije: 15cm x 3cm / 13,5cm x 5,5cm Težina: 60gr Boja: Crna

Magični stiker možete poručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po extra povoljnoj ceni od samo 990 rsd!

Gumeni stiker
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs