Top 3

AKO PLANIRATE PROMENU IMIDŽA: Ovo su tri trenutno najpopularnije frizure!

Najpoželjiji stilovi

Lepi & Zdravi
Autor:
AKO PLANIRATE PROMENU IMIDŽA: Ovo su tri trenutno najpopularnije frizure!
Foto: Profimedia

Ako ste i vi među onima koji čim se dogovori frizerski termin, počinju potragu na Internetu, onda ste na pravom mestu jer otkrivamo koji su trenutno stilovi najpoželjniji.

Nije ništa neobično potražiti inspiraciju među poznatim zvezdama. Web stranica Tajmeeli analizirala je upite za pretraživanje na engleskom jeziku od korisnika Google-a širom sveta u poslednjih dvanaest meseci kako bi odabrali najpopularnije frizure.

1. mesto: Bili Ajliš

Prema ovim rezultatima uverljivo prva je 19-godišnja muzička senzacija Bili Ajliš, čija je frizura tako prošle godine pretražena oko 188.400 puta! Njena platinasto plava kosa i retro frizura i te kako su popularni ovih dana.

2. mesto: Selena Gomez

Na zasluženom drugom mestu je bivša teen zvezda, a danas uspešna glumica i pevačica Selena Gomez sa svojom raskošnom kosom. Ova 29-godišnjakinja nije nesklona eksperimentima: od šiški iz 70-ih, do kul stilova iz 90-ih na njoj svaka frizura izgleda sjajno. Stoga ne čudi što je zaštitni znak mlade zvezde, njena tamna kosa, u poslednjih godinu dana pretražena čak 175.200 puta!

3. mesto: Arijana Grande

Glumica i pevačica Arijana Grande nalazi se na trećem mestu: njena je frizura u poslednjih dvanaest meseci pretražena ukupno 170.400 puta! I to uprkos činjenici da je najpoznatija po svojoj prepoznatljivoj frizuri: visokom repu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs