Divno

HALJINE ZA SVE PRILIKE SADA NA POPUSTU: Budite primećene i osećajte se posebno gde god da krenete!

Haljine su komad garderobe koje lako mogu da se uklope u celokupan outfit. Za posao, proslavu ili viđanje sa društvom uvek su pravi izbor. Mogu da se kombinuju i sa patikama, salonkama, čizmama…

Lepi & Zdravi
HALJINE ZA SVE PRILIKE SADA NA POPUSTU: Budite primećene i osećajte se posebno gde god da krenete!
Foto: Profimedia

Odaberite vašu idealnu kombinaciju, a mi smo za vas odabrali najtraženije modele koji su sada na popustu!

Tunika sa pojasem u leopard printu komad je koji će vam pružiti dobar izgled i neophodnu udobnost tokom celog dana. Možete da je poručite online klikom OVDE 24/7 ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od samo 1.390 rsd.

Moda Hangar
foto: Promo

Elegantna i veoma šik koktel haljina idealne je za dnevne i večernje događaje. Model je jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure. Dezen na haljini daje posebnu draž i efekat. Iskoristite popust i poručite ovu haljinu online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 1.890 rsd.

Moda Hangar
foto: Promo

Ovaj model haljine poseduje sve kvalitete za uspešno obavljanje svih vaših društvenih aktivnosti, od poslovnih preko neobaveznih, pa sve do večernjih. Crno-beli geometrijski print, nalik pepitu, daje joj neprolaznost i bezvremenost. Materijal je na bazi poliestera visokog kvaliteta i garantuje udobnost pri nošenju, kao i jednostavnost održavanja. Jednostavnog je kroja dužine iznad kolena i sečena radi naglašavanja struka kao glavnog atributa. Možete je poručiti online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 2.290 rsd.

Moda Hangar
foto: Promo

I, za kraj, jedna veoma lepa i elegantna haljina od raskošnog muslina, jednostavnog i efektnog kroja koji fantastično naglašava atribute. Gornji deo je na preklop, rukavi su ¾, a struk je naglašen pojasom od istog materijala, na vezivanje. Donji deo je blago lepršav, sa volanom. Ovu haljinu ćete obožavati, jer ćete je veoma lako kombinovati i nositi u svakoj prilici. Naručite je online 24/7 klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

Moda Hangar
foto: Promo

* Celokupan asortiman garderobe i nakita možete pogledati klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs