MAGNEZAN NEURO: Fantastičan prirodni koktel za pravilan rad mozga i prevenciju od Alchajmerove bolesti i demencije!

Esencijalni koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe

Lepi & Zdravi
Autor:
MAGNEZAN NEURO: Fantastičan prirodni koktel za pravilan rad mozga i prevenciju od Alchajmerove bolesti i demencije!
Foto: Shutterstock

Mozak je organ koji upravlja i kontroliše sve što radimo - smeh, razmišljanje, maštanje... To je najsavršeniji organ u našem telu i potrebno je da ga snabdevamo mineralima, vitaminima i vlaknima kako bi pravilno funkcionisao. Moćan koktel koji će pomoći u pravilnom funkcionisanju je Magnezan NEURO.

Magnezan neuro
foto: Promo

Magnezan neuro je esencijalni koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe koji su odgovorni za pravilno funkcionisanje mozga, nervnog sistema i stimulanse dobrog raspoloženja i blagostanja. On podstiče pravilno funkcionisanje mozga doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju. Zdrav nervni sistem omogućava nam da vratimo harmoniju i ravnotežu svim čulima.

Magnezan neuro:

Podržava zdravu memoriju mozga i kognitivne funkcije, Optimizuje nivo magnezijuma u mozgu, Održava količinu i kvalitet sinaptičkih veza između ćelija mozga, Sprečava poremećaje važnih kanala odgovornih za međućeliju signalizacija u mozgu, Poboljšava memoriju i koncentraciju, Najbolja prevencija demencije i Alchajmerove bolesti.

Magnezijum je potreban za više od 300 biohemijskih i 600 enzimskih reakcija u telu. Magnezan neuro je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbuje, pomažući pri održavanju sinaptičkih veza između moždanih ćelija i sprečavajući poremećaje važnih kanala odgovornih za međućelijsku signalizaciju u mozgu.

Korišćenje Magnezan Neuro za anksioznost i stres su značajne, ali nažalost čak 75% nas ima nedostatak magnezijuma kao neophodnog minerala, takođe i svih aminokiselina, vitamina, antioksidanata i ginko bilobe neophodnih za pravilnu aktivnost mozga. Magnezijum je esencijalni mineral koji ima tako izvanredna svojstva u pogledu anksioznosti i stresa da ga zovu “moćna prirodna antistres terapija”.

Sastojci:

Magnezijum – 200mg L-arginin – 40 mg L-karnitin – 100mg Vitamin C – 80mg Jod – 50mcg Fofadil Choline – 10mg L-Theanine – 60mg Vitamin B1 (tiamin) – 4mg Vitamin B2 (Riboflavin) – 2mg Vitamin B3 (niacin) – 16mg Vitamin B6 – 3mg Vitamin B12 – 5mcg Vitamin D3 – 5mcg Ginko Biloba ekstrakt 50mg

Preporučena doza: (1) jedna kapsula dnevno.

Napomena: Ne prekoračiti preporučenu dozu.

Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece.

Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu hranu.

Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.050 rsd.

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs