OVAJ USB KABL POSTAĆE SASTAVNI DEO VAŠE TORBE: Jednostavan, praktičan, efikasan i za sve tipove telefona!

Više nećete morati da brinete da li će se baterija isprazniti

Lepi & Zdravi
Autor:
OVAJ USB KABL POSTAĆE SASTAVNI DEO VAŠE TORBE: Jednostavan, praktičan, efikasan i za sve tipove telefona!
Foto: Promo

Svakodnevnica nam je užurbana, konstantno smo u jurcanjima i obavezama, a nezaobilazni “saputnik” postao nam je mobilni telefon. Obrni okreni njihovo korišćenje ne možemo izbeći koliko god se trudili, ali nam se zato često desi da prosto zaboravimo da ga napunimo i, kako Marfijev zakon i nalaže, kada nam je neophodan – tad se isključi. O tome više nećete morati da brinete, jer sada i na našem tržištu postoji usb kabl koji može da se priključi na bilo koji uređaj.

Ovaj magnetni kabl ćete jednostavno voleti. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja. Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl
foto: promo

Magnetni dizajn za izuzetno korisničko iskustvo! Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

hangar kabl, hangar, magnetni kabl, mahnetni punjač
foto: Promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim.

Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

hangar kabl, hangar, magnetni kabl, mahnetni punjač
foto: Promo

Ovaj fenomenalni kabl možete poručiti klikom OVDE po ceni od 1.190 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs