POTPUNA ZAŠTITA KOSE TOKOM LETA: Top proizvodi za zdravu, jaku i sjajnu dlaku tokom sunčanih i vrelih dana!

Uz ove proizvode vaša kosa biće i ostaće lepršava, zdrava i sjajna

Lepi & Zdravi
Autor:
POTPUNA ZAŠTITA KOSE TOKOM LETA: Top proizvodi za zdravu, jaku i sjajnu dlaku tokom sunčanih i vrelih dana!
Foto: Shutterstock

Tokom leta posebnu negu treba pružiti kosi, jer iako je zdrava i lepo izgleda, sunčani zraci mogu da je oštete i učine da bude suva i beživotna. Kako je i za naše zdravlje i dobar imunitet potrebna pravilna ishrana, tako je i za kosu potreban poseban tretman kako ne bi izgubila lepotu i jačinu. Bitno je pružiti joj adekvatnu detoksikaciju i zaštitu od jakog sunca i visokih temperatura, a !

Antioksidans sirće za sjajnu kosu sa ilang ilang esencijalnim uljem je u obliku spreja (koji se ne ispira), trenutno obnavlja sjaj i pruža 3D zaštitu.

Sok sirćeta je pravi izvor sjaja, lepršavosti, svilenkastosti i mekoće kose. Ovo je prirodni visoko efikasan proizvod koji skladno kombinuje napredne tehnologije i tradicionalne recepte koji, zahvaljujući lekovitim biljkama sa jakim antioksidacionim svojstvom, odmah daju 7 efekata:

obezbeđuje presijavanje kose na svetlosti pruža 3D zaštitu: zaštitu od termičkih i mehaničkih oštećenja, od negativnih faktora životne sredine, od sunčevog zračenja neutrališe dejstvo tvrde-hlorisane vode hrani, jača i neguje dlaku celom dužinom čini kosu mekom, gipkom i poslušnom ujednačava i obnavlja strukturu dlake, čineći je glatkijom pruža prefinjeno nežan miris.

Detoks za kosu, Vitex Detox
foto: Promo

Antioksidans sirće za kosu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

Antioksidantni sprej idealno je sredstvo pomoću kojeg možete lako i brzo da napravite sjajne kreacije: „lokne sa plaže“, rastresite, izrazito nemirne talase, razbarušene voluminozne kovrdže, raskošne pletenice. Zahvaljujući fleksibilnoj fiksaciji, kovrdže zadržavaju oblik ne gubeći lepršavost i pokretljivost. Minerali morske soli iz velikih dubina jačaju dlaku celom dužinom, čine kosu gustom, elastičnijom i sprečavaju opadanje kose.

Antioksidacioni detoks kompleks pruža moćnu 3D zaštitu od negativnih uticaja faktora životne sredine, od toplotnih i mehaničkih oštećenja, kao i od sunčevog zračenja.

Detoks za kosu, Vitex Detox
foto: Promo

Sprej naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

Dobra maska je veoma važna kada je nega kose u pitanju. Maska keratin aktivira obnavljajući efekat, eliminiše dubinska oštećenja, daje kosi prelepu mekoću I svilenkastost. Obnavlja keratinski sloj kose, umanjuje njenu lomljivost, daje joj ekstra jačinu i čvrstinu. Masku poručite OVDE, po ceni od 670 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Maska keratin
foto: Promo

Detox balzam sa crnim ugljem i ekstraktom lišća nima idealan je za kosu sklonu brzom prljanju. Bogata formula pomaže u normalizaciji seboregulacije, jačanju i obnavljanju kose celom dužinom, daje kosi dugotrajnu svežinu, mekoću, svilenkastost i negovan izgled. Zbog porozne strukture, ugljen mikroposovi deluju kao moćan magnet koji privlači višak masnoće, toksine i nečistoće iz kose i vlasišta i time doprinosi da kosa duže ostane čista.

Lišće nima smanjuje prekomernu aktivnost lojnih žlezda, oživljava kosu od korena do vrha, sprečava opadanje, štiti od iskrzanosti. Najjači antioksidativni kompleks detoksa bori se protiv slobodnih radikala, podstiče obnavljanje ćelija obnavljajući strukturu kose, puni kosu energijom i živim, zdravim sjajem. Ne menja boju kose.

Detoks za kosu, Vitex Detox
foto: Promo

Detox balzam naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 690 rsd.

Sredstvo za ispiranje kose Botanic Therapy je jedinstveno sredstvo od voćnog sirćeta. Voćno sirće normalizuje stanje kože glave bez prekomernog sušenja, pruža kosi blistavost, kosa postaje meka, poslušna i elastična. Sredstvo se može nanositi na kosu svaki put odmah nakon pranja šamponom, kao i nakon upotrebe balzama ili regeneratora. Iskoristite sniženje i poručite ovaj proizvod jednim klikom OVDE po ceni od samo 196 rsd ili pozivom na 011/442 0502.

Hangar, Mystic Nails, Botanic therapy
foto: Promo

* Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu kvalitetnih proizvoda za negu kose, lica i tela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs