Preporuka za zdrav mozak

PRESTANITE DA GLEDATE SLIKE DEMI MUR: Evo zašto nijedna žena u Srbiji ne sme da bude ljubomorna na izgled ove glumice!

Priča se kako Demi Mur nije ostarila ni dana zahvaljujući zdravoj ishrani, ali da li je stvarno sve tako?!

Lepi & Zdravi
12:48h Autor:
PRESTANITE DA GLEDATE SLIKE DEMI MUR: Evo zašto nijedna žena u Srbiji ne sme da bude ljubomorna na izgled ove glumice!
Foto: Profimedia

Demi Mur (58) se nedavno fotografisala sa svoje tri ćerke, a svi pričaju kao mama izgleda bolje od svih njih zajedno. Pa kako je to moguće?

Demi još nije pokrenula brend zdrave ishrane, ali samo je pitanje vremena, jer bi svaka žena da jede to što ona jede, da pije to što Demi pije - samo da izgleda poput devojke u 58oj godini!

Šta pije?

Glumica kaže da svaki dan pije najmanje tri litre vode, kako bi njeno telo bilo hidrirano. Sokovi i alkohol - ne dolaze u obzir!

Šta jede?

Jede hleb - ali od celog zrna pšenice; paste i voće.

Jede hranu koja sadrži masnoće, ali ne jede pavlake, krem sireve, majonez i puter.

NIKAD NE JEDE: slatkiše i fabrički obrađenu hranu, kao ni slaniše! Nikad ne jede više od jedne porcije i čim oseti prve znake sitosti - prestaje sa jelom!

Kako vežba?

Glumica priznaje da vežba svaki dan i da su to zahtevni treninzi koji uključuju plivanje, jogu, surfovanje, dizanje tegova. Nikad ne preskače treninge.

Da li je sve ovo dovoljno za dobar izgled na pragu šezdesete?

Verovatno jeste, ali budimo realni:

Demi Mur sigurno ima svog kuvara koji pažljivo, samo za nju, sprema odabrana jela. Meri se nutitivna vrednost, zapremina hrane i td. Demi sigurno ne brine šta će jesti za ručak, jer je sve unapred, pažljivo isplanirano. Zbog toga joj nije teško da drži dijetu, jer kuvanje, nabavku i serviranje radi neko drugi. Ona nikad ne dolazi u iskušenje da "gricne" malo od one pite koju je spremila za decu.

Kada je vežbanje u pitanju - stvar je više-manje ista! Profesionalni treneri i maseru su uvek uz glumicu, kako bi njeni mišići bili zategnuti kao kod dvadesetogodišnjakinje.

Međutim ono što nam niko nikad neće reći je da Demi posećuje nanoklinike, da o njenoj koži vode računa vrhunski stručnjaci, te zato ona "dostojanstveno" odlaže starenje.

Zbog toga, prestanite odmah da gledate u sliku Demi Mur, jer njena lepota nije realna - nama svakako nije dostupna. Pojedite taj kolač, popijte kafu sa drugaricom i uživajte u životu. Trčite da biste se rešile stresa, ne da biste bile mršave. Da važno je kako izgledate, ali je najvažnije kako se osećate.

(STIL.KURIR.RS)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs