JEDINSTVENA PRILIKA: Omiljene ženske mirisne note sada su na neverovatnom sniženju od 60 odsto! Ne propustite!

Iskoristite sjajan popust

Lepi & Zdravi
Autor:
JEDINSTVENA PRILIKA: Omiljene ženske mirisne note sada su na neverovatnom sniženju od 60 odsto! Ne propustite!
Foto: Shutterstock

Parfem koji koristimo delo je našeg ličnog i jedinstvenog stila i, kao i garderoba koju nosimo, govori mnogo o nama. Pruža nevidljivi dodatak svakoj kombinaciji i upotpunjava ličnost svake dame. Iskoristite ovaj sjajni popust od 60%, naručite željeni parfem i zablistajte na svakom koraku!

Silver night parfem očaravajuć je i čulan za svaku ženu koja je samouverena, a ipak ženstvena, senzualna i glamurozna.

Parfemi
foto: Promo

Gornje note: juzu, nar Srednje note: božur, magnolija Donje note: mošus.

*Podseća na BRIGHT CRYSTAL by Versace.

Silver night parfem naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 636 rsd.

Parfem C OPPORTUNITY je svež, cvetan i poletan, suncem okupan, pravi prolećni miris! Veoma nežan a opet senzualan, otvara se notama dunje i grejpa, u srcu su zumbul i jasmin, dok u osnovi ostaju amber, kedar, beli mošus i iris. Spada u cvetno voćnu grupu mirisa.

Parfemi
foto: Promo

Gornja nota:grejpfrut, dunja Srednja nota:jasmin, zumbul Bazna nota:mošus, iris, kedar, amber

*Podseća na CHANCE EAU TENDRE by Chanel.

Parfem C opportunity naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 636 rsd.

Love your life ili “Voli svoj život” parfem inspirisan je idejom prirodne i jednostavne lepote, slobode od društvenih normi i izbora lične vizije sreće. Crna ribizla, praline, vanila, iris i jasmin neki su od sastojaka ovog mirisa koji slavi jednostavnost, lepotu i život.

Parfemi
foto: Promo

Gornje note: crna ribizla, kruška Srednje note: iris, narandža, jasmin Donje note: tonka, pralina, pačuli, vanila

*Podseća na LA VIE EST BELLE by Lancome.

Love your life naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 676 rsd.

TIP TOP Girl je parfem koji reflektuje multidimenznionalne stavove moderne žene. Moćan je koliko i senzualan, u smeloj kombinaciji tamnih i svetlih elemenata. Za ženu koja zna kada je dobro biti loš. Predstavlja inovativnu i opojnu kombinaciju tuberoze i prženih bobica tonke, koja predstavlja dualnost karaktera. Cvetni val belog Sambač jasmina i tuberoze stavljen je u kontrast sa misterioznim i dubokim notama tonke i kakaoa.

Parfemi
foto: Promo

Gornje note: kafa Srednje note: jasmin, tuberoza Donje note: pržena tonka, kakao

*Podseća na GOOD GIRL by Carolina Herera.

Tip Top Girl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 796 rsd.

* Sva pakovanja su od 50 ml.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs