MAJE MUSK

MAJKA MILIJARDERA ELONA MUSKA U OSMOJ DECENIJI I DALJE VLADA MODNOM SCENOM: A evo kako je izgledala sa 18 godina! (FOTO)

Majka Elona Muska iako je u manekenskoj penziji ne odustaje od angažmana

Lepi & Zdravi
Autor:
MAJKA MILIJARDERA ELONA MUSKA U OSMOJ DECENIJI I DALJE VLADA MODNOM SCENOM: A evo kako je izgledala sa 18 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Maje Musk (73) kanadsko-južnoamerička manekenka jedna je od najstarijih modela i u osmoj deceniji života oduševljava izgledom.

Svoje prve manekenske korake napravila je tokom boravka u Johanesburgu, a 1969. čak je učestvovala i na takmičenju za Mis Južnoafričke Republike.

Osamdesetih je živela u Kanadi Americi gde je uz karijeru modelinga, stekla i zvanje magistra iz dijetetike, te je postala i nutricionistkinja.

Majka jednog od najbogatijih ljudi na svetu prisetila se na Instagramu kako je izgledala kada je imala 18 godina.

Kao tinejdžerka u svetu mode, nisam ni u najluđim snovima mislila da ću u svojim 70-ima pozirati za naslovnice časopisa, pa sam provela sate i sate učeći kako bih stekla stručno zvanje. To je opisano u poglavlju moje knjige pod nazivom "Što napornije radiš, to te više sreća prati", koja je objavljena u više od 70 zemalja, o čemu takođe nisam nikad sanjala" , napisala je u opisu slike.

A onda su usledili komentari oduševljenja njenih pratioca.

'Prava inspiracija', Zapanjujuća lepota', 'Moj idol', 'I sad prelepa', samo su neki od brojnih pohvala koje je dobila.

Uvek posebna i harizmatična, Maje je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila kako je i sama iznenađena količinom posla u osmoj deceniji.

"Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim', rekla je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs