MIOMI NA MATERICI: Koristite OVO i oslobodite se problema i njegovih nuspojava!

Najčešće se javljaju kod žena u reproduktivnoj dobi, a za vreme trudnoće se uvećavaju

Lepi & Zdravi
Autor:
Ilustracija, Foto: Profimedia

Miomi na materici su dobroćudni tumori glatke muskulature. Razvijaju se na unutrašnjem ili spoljašnjem zidu materice, a ponekad i na susednim organima. Najčešće se javljaju kod žena u reproduktivnoj dobi, a za vreme trudnoće se uvećavaju. U toku menopauze dolazi do njihovog smanjivanja i često potpuno nestanu.

Uzrok njihove pojave nije poznat, ali je dokazano da hormon estrogen stimuliše njihov rast. Takođe se pokazalo da se češće javljaju kod žena koje nisu rađale, kao i kod gojaznih dama.

Simptomi se u većini slučajeva ne javljaju, ali ako se pojave, ovo su najčešći:

pritisak i bol u maloj karlici, bolno i učestalo mokrenje, bolni polni odnos, zatvor, bolovi u krstima, produžene i obilne menstruacije koje vode u anemiju, neuredna krvarenja, sterilitet.

Lečenje mioma zavisi od njihove veličine i lokalizacije, međutim, ukoliko se potvrdi da ne izazivaju strelitet i ne rastu vrtoglavo brzo, onda se samo prate do menopauze. Kako ne biste bili u situaciji da miomi toliko narastu da je potrebna hirurška intervencija, potrebno je da unosite u organizam dovoljno prirodnih, hranljivih materija, u vidu suplementa.

Folinomel je preparat koji u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola, melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kao i sa problemom mioma.

Folinomel
foto: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Njegove prednosti su sledeće:

Reguliše menstrualne cikluse, Promoviše ovulaciju, Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj, Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći, Snižava insulin i glukozu, Snižava holesterol, Snižava upalu, Rešava problem mioma na materici, Rešava problem nervoze kao i prekomerne težine, Smanjuje potrebu za određenim namirnicama.

Dovedite zdravlje u top formu i naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd za 20 kesica (konzumira se kesica dnevno).

* Dostava je besplatna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs