NEVEROVATNA PRILIKA ZA BLISTAV OSMEH: Ne propustite da nabavite HIT proizvod na sniženju od 50 odsto!

Osmeh je najveći ukras na čoveku i zato ga ne treba skrivati, već ponosno pokazati celom svetu

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shuterstock

Ukoliko mislite da Vaš osmeh može biti lepši i ako se borite sa upornim naslagama, mrljama, žutom bojom zuba, ne očajavajte.

Možete imati lepe zube bez posete zubaru i izdvajanja velike sume novca za intervenciju! Sada možete sami kod kuće, na izuzetno efikasan način i u kratkom vremenskom periodu, vratiti njihovu belinu i pritom ih ne oštetiti. Iskoristite ovo neverovatno sniženje najpopularnijih proizvoda za lepe i zdrave zube i zablistajte!

Ola smile set predstavlja rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem. Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i novog gela za izbeljivanje, zubi se mogu izbeliti od 2 do 8 nijansi.

Ola smile
foto: Promo

Izbeljivanje traje samo 16 minuta! Ugrađeni tajmer automatski prekida akciju izbeljivanja nakon tog vremena, zatim ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

Set uključuje USB LED svetlo, 3 olovke za izbeljivanje, 1 vodič za nijanse, 1 iPhone adapter, 1 Android adapter i uputstvo za korišćenje.

Ola smile
foto: Promo

Ceo proces izgleda ovako:

Nanesete gel za izbeljivanje. Skinete poklopac sa olovke i okrenete donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesete tanak sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

Povežete uređaj sa mobilnim telefonom.

Umetnete i osvetlite LED svetlo. Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe da jako zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka ili jednostavno da se opustite dok izbeljujete vaše zube. Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.

Ponovite. Za najbolje rezultate, preporučuju se uzastopne aplikacije za izbeljivanje svakog dana, tokom najmanje 7 dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.

Ola smile
foto: Promo

Najbolji efekat se postiže sa Ola Smile setom. Sada ovaj set sa 3 olovke možete poručiti po EXTRA SNIŽENOJ ceni od samo 3.900 rsd, jednim klikom OVDE ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana. Ola Smile set sa 2 olovke za izbeljivanje naručite klikom OVDE ili pozovite 011/4420 502, po sniženoj ceni od 4.130 rsd. Ukoliko želite samo olovku za izbeljivanje, možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.450 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs