Zelena maska

KAKO SE SAČUVATI OD ZAGAĐENOG VAZDUHA: Saznajte koji je najkritičniji period i šta je najbolja zaštita!

Prednosti ove maske su mnogobrojne

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Najveća koncentracija zagađenog vazduha nalazi se u ranim jutarnjim, kao i kasnijim večernjim satima. U tom periodu se ne preporučuje izlazak napolje, već da budemo u zatvorenom prostoru (logično, bez otvorenog prozora, vrata od terase i sl.). Ukoliko niste osoba koja radi od kuće i nema druge obaveze, imate veće šanse da ispoštujete ove savete, međutim, ukoliko ipak pripadate većem delu stanovništva koji ujutru ne samo da ide na posao, nego ima da obavi još 100 stvari pre polaska, nailazimo na problem. Srećom, svaki problem ima i rešenje.

Ono što možete da uradite za vazduh u kući jeste da koristite prečišćivače vazduha. Prilikom njihove upotrebe, prozori moraju biti zatvoreni.

Ono što možete da uradite za vazduh koji udišete kada ste napolju jeste da hiruršku masku (pamučnu, ili koju već nosite zbog epidemije) zamenite sa maskom koja sadrži filter i pročišćava vazduh prilikom udisanja.

U pitanju je višenamenska, „Zelena maska“. Njene prednosti u odnosu na obične maske su mnogobrojne, a spomenućemo neke od njih:

  • Namenjena je za opštu zaštitu stanovništva, ne samo od virusa i bakterija, već i od zagađenja, prašine, sitnih čestica.
  • Višekratna je – uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca.
  • Upotrebljiva je u različitim industrijama, a od velike pomoći može da bude i voćarima pri prskanju voća.
  • Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom.
  • Garancija na masku iznosi 3 godine.
Zelena maska
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

Zelena maska, Hangar, Hangar zelena maska
foto: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...