PREKOMERNO ZNOJENJE: Saznajte šta je hiperhidroza i kako se efikasno izboriti sa ovom tegobom!

Neko uspe da smanji težinu stanja ili čak potpuno zaustavi, dok se neko, nažalost, bori sa hiperhidrozom tokom celog života

Lepi & Zdravi
Autor:
PREKOMERNO ZNOJENJE: Saznajte šta je hiperhidroza i kako se efikasno izboriti sa ovom tegobom!
Foto: Shutterstock

Medicinsko stanje koje utiče na mehanizam znojenja tela i uzrokuje obilno znojenje jeste hiperhidroza. Uzroci za njen nastanak mogu biti razni, počev od genetske predispozicije, preko telesne težine, hormonskih promena i dijeta, do psiholoških stanja kao što su anksioznost i stres. Svaka osoba koja pati od ovog oboljenja se bori sa velikim socijalnim i psihološkim problemom. Neko uspe da smanji težinu stanja ili čak potpuno zaustavi, dok se neko, nažalost, bori sa hiperhidrozom tokom celog života.

Kada se javi simptomi (pojačano znojenje ispod pazuha, na leđima, glavi, stopalima, šakama, fleke od znoja na odeći, neprijatni mirisi) prvo što treba uraditi jeste početi sa tretmanom antiperspirantom velike jačine. Međutim, na tržištu postoji pozamašna ponuda antiperspiranata, tako je neophodno obratiti pažnju na neke stvari pre njegove kupovine.

Kod osoba koje boluju od prekomernog znojenja koža je podložnija brojnim bakterijskim i gljivičnim infekcijama, kao i čestim alergijskim reakcijama i prehladama. Većina proizvoda je stvorena sa visokim procentom aktivnih sastojaka koji mogu biti abrazivni za kožu i zbog toga neupotrebljivi za mnoge. Međutim, Perspi Guard sprej sa maksimalnom snagom protiv znojenja je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

Perspi Guard sprej, Perspi Guard
foto: Promo

Način upotrebe:

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

Koja je razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

Koja je razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

Izborite se sa ovim problemom i uživajte u svakom danu bez brige! Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs