USKORO PROŠIRENJE PORODICE

NADA MACANKOVIĆ OTKRILA DA NIJE POBORNIK PRETERANOG ULEPŠAVANJA: Ovo je ključno za lep i prirodan izgled!

Popularna glumica otkrila kako je reagovala kada je pored testa za trudnoću, saznala i da je pozitivna na korona virus

Lepi & Zdravi
Autor:
NADA MACANKOVIĆ OTKRILA DA NIJE POBORNIK PRETERANOG ULEPŠAVANJA: Ovo je ključno za lep i prirodan izgled!
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Glumica Nada Macanković nedavno je otkrila da sa suprugom Bojanom Janićem čeka drugo dete, ali i da je vest o prinovi saznala u isto vreme kad je dobila i pozitivan test na virus.

"Sada se osećam odlično i nadam se da će tako da ostane do kraja trudnoće" započinje glumica.

" Imala sam koronu na samom početku trudnoće, zapravo u onom momentu kad sam saznala da sam u drugom stanju, bila sam pozitivna na virus, ali simptome gotovo da nisam imala. Posumnjala sam jedino zato što su mi se dva člana porodice u to vreme razbolela, muž i tata, kaže glumica

Glumica poručuje da odlično podnosi drugo stanje, kao i da se njen i Bojanov sin, koji je već osvojio publiku u seriji i filmu “Južni vetar”, najviše raduje prinovi.

Nada Macanković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Nisam nimalo zahtevna trudnica, jako sam aktivna i srećna sam što mi telo to još uvek dozvoljava. Tako da dosta šetam i povremeno vežbam ", kaže Nada i dodaje:

" Mićko se jako obradovao vestima, dugo je to želeo. On bi najviše voleo da dobije i brata i sestru".

Otkako je saznala da je trudna, glumica je rešila da se povuče iz glume nakratko, te sada vreme ispunjava nekim drugim stvarima.

"Čitam, kuvam, bavim se svojom porodicom i borim se za ono do čega mi je stalo. Recimo, išla sam sa sinom Milutinom na protest za zaštitu životne sredine, mislim da je jako važno da što više podignemo svest o tome koliko nam je priroda ugrožena i da uradimo sve što možemo da je obnovimo i zaštitimo. Živela sam u Kini, u Šangaju i Pekingu 2013. godine, i sećam se da nekim danima nije moglo da se izlazi bez maski zbog ogromnog zagađenja, a evo sada im je vazduh čist, znači da može! Nervira me kada se u pojedinim medijima to predstavlja kao politički protest, jer on to nije, svim ljudima, bez obzira za koga glasaju. Trebalo bi da svima bude stalo da imamo čist vazduh, vodu i zemlju, jer od toga zavisi zdravlje nas i naše dece" , kaže Nada.

Glumica je otkrila i da nije pobornik preteranog ulepšavanja, ali i tajnu skladnog braka.

"Istina je da prirodu jako volim i cenim pa sam se tako trudila da očuvam ono što mi je priroda dala. Možda sam malo i ekstremna u tome jer nisam nikada ni kosu farbala, niti sam radila bilo kakve intervencije da bih promenila svoj izgled. Zdrava i umerena ishrana, vežbanje i lepe misli u glavi su ključne stvari za lep i prirodan izgled. A za brak je ključna stvar ljubav" - poručila je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs