Odlično rešenje

HANDSFREE SLUŠALICA: Savršena za upotrebu tokom vožnje! Sada samo 1.199 dinara!

Bezbednost u vožnji nikada ne sme da se rizikuje

Lepi & Zdravi
Autor:
HANDSFREE SLUŠALICA: Savršena za upotrebu tokom vožnje! Sada samo 1.199 dinara!
Foto: Profimedia

Zvoni vam telefon u toku vožnje, u pitanju je bitan poziv koji ne bi trebalo propustiti. Znate da je zabranjeno, ali se javljate. Samim tim činom, vaša pažnja u saobraćaju je smanjena jer je jedna ruka zauzeta držanjem telefona, a u mislima se nadate da nećete naići na saobraćajca. Ne samo da vas mogu „uhvatiti“ i napisati paprenu kaznu, već se može desiti i nešto ozbiljnije, sudar sa drugim automobilom, ili nesreća sa pešakom. Zašto biste prolazili kroz takvu psihičku (i potencijalno novčanu) torturu kada postoji sjajno rešenje?

Handsfree slušalica postaće vaš najbolji saveznik tokom vožnje! Ultra minijaturnog je dizajna, lagana, jednostavna za nošenje i visokog kvaliteta zvuka. Kompatibilna je sa raznim uređajima kao što su telefoni, tableti, lap top računari.

Handsfree slušalica
foto: Promo

Specifikacije:

Bluetooth verzija 4.1 Domet: 10 metara Podržava muziku, ima funkciju poziva, prikaz napajanja Kanal: stereo Lako prilagodljiva svakom uhu!

U sadržaju pakovanja se nalaze:

Handsfree slušalica USB kabl Kuka za uho Detaljno korisničko uputstvo.

Handsfree slušalica
foto: Promo

Iskoristite ovo sjajno sniženje i klikom OVDE online ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana naručite svoju Handsfree slušalicu za samo 1.199 rsd i uživajte u vožnji!

* Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs