Prirodno rešenje

HORMONSKI POREMEĆAJ KOJI SE JAVLJA KOD SVE VEĆEG BROJA ŽENA: Ovo su simptomi, obratite pažnju!

Teško se otkriva, jer simptomi koji ukazuju na njega takođe ukazuju i na mnoge druge probleme

Lepi & Zdravi
Autor:
HORMONSKI POREMEĆAJ KOJI SE JAVLJA KOD SVE VEĆEG BROJA ŽENA: Ovo su simptomi, obratite pažnju!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Da li se borite sa povećanom telesnom težinom, opadanjem kose, pojačanom malavošću? Možda sa aknama po licu i leđima, ili pak izostankom ovulacije i imate problem da zatrudnite? Ukoliko je Vaš odgovor pozitivan, vrlo je moguće da je u pitanju hormonski poremećaj, i to sindrom policističnih jajnika. Sindrom policističnih jajnika je najčešće hormonsko oboljenje kod žena i, nažalost, sve je učestalije. Teško se otkriva, jer simptomi koji ukazuju na njega takođe ukazuju i na mnoge druge probleme. Kod ovog oboljenja jajnici su obično duplo veći od normalnih, a ciste su veličine od 5 do 15 mm.

Ukoliko se mučite sa ovim problemom, ne očajavajte. Ima rešenja i njegov naziv je „Folinomel“.

Folinomel je preparat sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama. Dame su izuzetno zadovoljne njegovim učinkom, jer im je pomogao da se ciklus unormali, da se težina vrati u normalu, akne da nestanu i najbolje od svega – da ostanu trudne i imaju normalnu trudnoću i porođaj.

Folinomel, Folinomel dodatak ishrani, hangar folinomel
foto: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod problema hroničnog pelvičnog bola, kod pacijentkinja sa sindromom policističnih jajnika i sa problemom mioma.

Uz pomoć Folinomela ćete:

Regulisati menstrualne cikluse Poboljšati ovulaciju Pospešiti kvalitet jajnih ćelija, kao i njihov broj Smanjiti rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći Sniziti insulin i glukozu Sniziti holesterol Rešiti problem mioma na materici Rešiti problem nervoze i prekomerne težine Smanjiti potrebe za određenim namirnicama.

Naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs