ZDRAVA STOPALA ZA TILI ČAS: Na ovaj način rešićete se gljivica, ekcema i dermatitisa!

Gljivice znaju da budu vrlo uporne i ako se ne tretiraju na pravilan način i pravim preparatom, infekcija može postati još složenija

Lepi & Zdravi
Autor:
ZDRAVA STOPALA ZA TILI ČAS: Na ovaj način rešićete se gljivica, ekcema i dermatitisa!
Foto: Shutterstock

Gljivična infekcija kože i noktiju je jedno od najrasprotranjenijih oboljenja. Najčešće zahvata stopala, prepone, unutrašnje strane butina i pregibe gde je koža produženo vlažna. Gljivice znaju da budu vrlo uporne i ako se ne tretiraju na pravilan način i pravim preparatom, infekcija može postati još složenija. Kako saniranje tegoba ne bi trajalo u nedogled, preuzmite kontrolu i rešite ih se na jednostavan i efikasan način.

Preparat koji se najbolje pokazao u borbi sa ovom vrstom infekcija jeste krema Funga Pure.

Fungapure
foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Funga Pure naručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

Iskoristite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa zauvek!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs