Fenomenalni detalji

ISKORISTITE POPUST NA NAJPOPULARNIJE 3D SATOVE: Neka vaš prostor bude dekorisan po najnovijim trendovima!

Iskoristite popust, izaberite model koji vam odgovara i jednim potezom ulepšajte izgled prostorije

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

U domu ili radnom prostoru sat ne služi samo za pokazivanje vremena, već predstavlja i sjajan dekorativni predmet. 3D satovi definitivno doprinose mnogo! Mogu promeniti izgled cele prostorije, učiniti ga modernijim, elegantnijim i mame poglede i oduševljenje svih.

Iskoristite popust, izaberite model koji vam odgovara i jednim potezom ulepšajte izgled prostorije.

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.

Sat T4341B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

Linera, Linera zidni satovi
foto: Promo
Linera, Linera zidni satovi
foto: Promo

Naredni model, T4309B, postoji takođe u crnoj i srebrnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se ka i na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet).

Sat T4309B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera zidni satovi, Zidni satovi
foto: Promo
Linera zidni satovi, Zidni satovi
foto: Promo

Model T4311B jedan je od najtraženijih. Crne boje, sa mešavinom slova i brojeva visokog sjaja i različitih veličina zaista daje prostoru poseban izgled i mami oduševljenje svih. Njegove razmere su 1 x 1 metar, materijal je eva pena sa zadnje, a plastika akril sa prednje strane. Može da se lepi na sve podloge i moguće ga je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama se kači na ekser, a dužina kazaljke za minute (najduže kazaljke) je 35 cm. U kompletu se dobija uputstvo i lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama. Takođe možete birati između crne i srebrne boje. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera zidni satovi, Zidni satovi
foto: Promo

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Naru ite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera zidni satovi, Zidni satovi
foto: Promo

* Kompletnu ponudu pogledajte klikom OVDE.

** Sniženje traje do nedelje, 28.03.2021. godine, u ponoć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...