MAGNETNI USB KABL KOJI ĆETE OBOŽAVATI: Napunite bateriju bilo kog pametnog uređaja u rekordnom roku!

Kada nam je najpotrebnija, baterija na telefonu nas često izda

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Bilo da ste konstantno u pokretu i nemate uvek raspoloživu mogućnost punjenja telefona, ili jednostavno više vremena provodite u korišćenju pametnog uređaja, složićete se sa jednom stvari – onda kada je najpotrebnija, baterija je na izmaku. Nemate vremena da sedite negde dok se telefon napuni, počinjete da se nervirate, ne znate šta je najbolje uraditi... Imamo pravo rešenje da se ovakve situacije ne bi iznova dešavale!

 

Ovaj magnetni kabl ćete obožavati. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja i dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

USB kabl
foto: Promo

Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približite kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se, zahvaljujući magnetu, povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

hangar kabl, hangar, magnetni kabl, mahnetni punjač
foto: Promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim.

Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl
foto: promo

Ovaj fenomenalni magnetni USB kabl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.190 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs