LAKO DO SAVRŠENIH STOPALA BEZ GLJIVICA: Sa ovom kremom možete da se rešite ekcema i dermatitisa!

Gljivične infekcije su sve češće kod oba pola, pogotovo na stopalima

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Nepravilna higijena i neredovna terapija mogu dovesti i do većih problema. Infekcija moće da se proširi pa će i saniranje duže da traje. Počnite na vreme i rešite se upornih gljivica lako i jednostavno!

 

Lečenje gljivičnih oboljenja se nekada sprovodili isključivo zračenjem rendgenskim zracima i čupanjem pincetama obolele dlake. Srećom, medicina je uznapredovala i danas se za lečenje koriste kreme, rastvori, praškovi. Preparat koji se najbolje pokazao u borbi sa ovim infekcijama jeste krema Funga Pure.

Fungapure
foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.


Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.


Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.


Funga Pure naručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.


*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!


Iskoristite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa zauvek!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs