Odlična ponuda

PROBUDITE SE NASPAVANI I BEZ BOLOVA: Najbolji jastuk za noge koji vam osigurava miran san!

Rešite se neprijatnosti i nemirnog spavanja

Lepi & Zdravi
Autor:
PROBUDITE SE NASPAVANI I BEZ BOLOVA: Najbolji jastuk za noge koji vam osigurava miran san!
Foto: Shutterstock

Dosta ljudi se tokom noći prevrće po krevetu, jer ne mogu da nađu odgovarajući položaj. Noge su „nemirne“, smeta i kad su savijene ili ispružene i treba dosta vremena dok ne zaspite. Većina njih voli da spava bočno, a tada se gornja noga spušta i vrši pritisak na leđa, zglobovi i kolena se dodiruju, uzrokujući bol. Rešite se neprijatnosti i nemirnog spavanja na jednostavan način!

Ortopedski jastuk ergonomskog dizajna najbolji je jastuk za noge za one koji traže olakšanje, jer udobno podupire noge i kolena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj spavanja, i kako bi se uklonile bolne tačke pritiska.

Jastuk za noge
foto: Promo

Jastuk je dizajniran tako da omogućava cirkulaciju vazduha tokom cele noći pomoću ventiliranih otvora u memorijskoj peni. Pena za regulisanje temperature sprečava znojenje i osećaj prevelike toplote. Zahvaljujući svojim mekim oblinama i oblikom polumeseca, udobno odgovara ženama i muškarcima.

Jastuk za noge
foto: Promo

Ovaj ortopedski jastuk za noge naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.799 rsd!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs