Olakšajte sebi

SAVREMENA TEHNOLOGIJA PROTIV BOLOVA U LEĐIMA, VRATU I ZGLOBOVIMA: Terapija koju možete raditi sami kod kuće!

Skoro dve trećine odraslog stanovništva trpi bolove manjeg ili jačeg intenziteta u vratu, lumbalnom delu i/ili zglobovima

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Obavljanje svakodnevnih aktivnosti postalo je otežano, a kvalitet života se smanjio. Da li biste radije trošili vreme na zakazivanje raznih terapija i pronalazili vreme za odlazak na iste, ili imali terapiju koju možete da obavljate sami, po potrebi, kod kuće, na poslu, na putu? Zamenite vrednost nedeljne terapije u nekom fizio centru za sopstveni uređaj za terapiju i oslobodite se bola brzo i efikasno. Rešenje se krije u specijalnim masažerima koje odlikuje kombinacija više terapija – toplotom, infrared svetlom, magnetima, vibracionim masažama i vazdušnim istezanjem.

Masažer CM3 predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli. Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

Intergreen mix, pojasevi i masažeri
foto: Promo

CM3 masažer možete poručiti klikom OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 9.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Masažer za leđa LM2 rešava tegobe u lumbalnom delu kičme. Jednostavan je za rukovanje, sve što je potrebno jeste da ga uključite u struju, pritisnete Auto mod i opustite se. Možete ga koristiti uvek i na svakom mestu, kad god imate potrebu za masažom. Sastoji se od sistema 4 u 1, sadrži: infrared svetlo i terapiju toplotom, vibracionu masažu, elektromagnetno polje i vazdušni sistem istezanja. Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i bićete efikasniji i odmorniji kada završite sa poslom.

Masažer
foto: Promo
Masažer, Spinemax
foto: Promo

LM2 masažer možete poručiti klikom OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 7.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Masažer za kolena, Spinemax KM predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača. Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja. Njegove karakteristike su:

- LED svetlo i terapija toplotom; - Podesiva temperatura 40-70C; - Vibraciona masaža (2 vibratora); - Odvojive i podesive trake za koleno (2 trake); - Istovremena terapija za oba kolena; - Ergonomski dizajnirano, može da se koristi i za zglobove ramena i lakta; - Dodatne elektrode za elektro stimulaciju izabranog dela tela.

Masažer za kolena, Spinemax
foto: Promo

Masažer za kolena možete poručiti klikom OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je besplatna i garancija na masažere važi godinu dana.

** Celokupan asortiman najefikasniijih proizvoda potiv bolova možete videti klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...