Čuvajte zdravlje

NE MORATE DA NOSITE GAS MASKU DA BISTE SE ZAŠTITILI: Inovativno rešenje protiv zagađenog vazduha!

Poslednjih godina, i prema zvaničnim podacima, Srbija se svrstava u jednu od najzagađenijih zemalja

Lepi & Zdravi 19.02.2021. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Uticaj aerozagađenja može da se odrazi na respiratorni, kardiovaskularni, pa čak i nervni sistem. Iako je glavna preporuka da u vreme zagađenja ne izlazimo napolje, već da sedimo kod kuće, s obzirom na svakodnevne obaveze koje imamo, to je nemoguće postići. Obezbedite sebi adekvatnu zaštitu i dišite bez bojazni kada ste na otvorenom, u bilo koje doba dana ili noći, koji god da je nivo zagađenja u tom trenutku. Sve što vam je potrebno je inovativno rešenje - „Zelena maska“.

 

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Zelena maska
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.


Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

Zelena maska
foto: Promo

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd! Filtere za nju naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 108 rsd, za komplet filtera.


* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...