Odlično rešenje

Prekomerno znojenje u stresnim situacijima: Rešite ovaj problem na jednostavan i neinvanzivan način!

Na našem tržištu postoji proizvod koji, na neinvanzivan način, može da reši problem prekomernog znojenja

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Stresne situacije same po sebi su nezgodne, još kada počnu da se ispoljavaju prekomernim znojenjem koje nekontrolisano izbija na sve strane, postane vam neprijatno, pa razmišljate da li Vas neko vidi, da li neko vidi znoj, onda postajete ubeđeni kako Vas svi gledaju u čudu baš zbog tog znoja, stres se pojačava, samim tim i znojenje i ušli ste u začarani krug iz kog je jedini izlaz da napustite prostoriju sa željom da se nikada ne vratite. Ovoj muci došao je, napokon, kraj.

Na našem tržištu postoji proizvod koji, na neinvanzivan način, može da reši problem prekomernog znojenja.

Perspi Guard je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža prijatan osećaj, a time i samopouzdanje.

Perspi Guard je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a ujedno je i dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije (blažih oblika hiperhidroze, malo jačeg znojenja...).

Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija.

Perspi Guard sprej, Perspi Guard, hangar, znojenje
foto: Promo

Perspi Guard uvezen je iz Engleske, gde je i napravljen. Testiran je laboratorijski u potpunosti, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. Namenjen je ženama kao i muškarcima svih starosnih doba, za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima/leđima.

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi se sprečili znojenje i neprijatni mirisi. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Perspi Guard naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

hangar, Perspi Guard sprej, Perspi Guard
foto: promo

* Perspi Guard nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant. Ne nanositi na oštećenu kožu. Nakon brijanja ili depilacije ne nanositi sprej 24h da ne bi došlo do iritacije kože. Trudnice i dojilje moraju se posavetovati sa lekarom pre upotrebe preparata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...