Odličan preparat

Kako se rešiti upornih gljivica na nogama: Ovo je najefikasniji način!

Rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa

Lepi & Zdravi 04.02.2021. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Rasprostranjenost gljivičnih infekcija kože i noktiju veoma je velika i broj obolelih vrtoglavo raste. Barem jedanput u životu svaki drugi čovek na planeti ima neku vrstu gljivične infekcije. Najčešće su gljivične infekcije stopala, prepona, unutrašnje strane butina i pregiba gde je koža produženo vlažna. Na stopalima su vrlo često zahvaćene i nokatne ploče, što infekciju čini još složenijom i produžuje terapiju.

 

Lečenje gljivičnih oboljenja se nekada sprovodili isključivo zračenjem rendgenskim zracima i čupanjem pincetama obolele dlake. Srećom, medicina je uznapredovala i danas se za lečenje koriste kreme, rastvori, praškovi. Preparat koji se najbolje pokazao u borbi sa ovim infekcijama jeste krema Funga Pure.

Fungapure
foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

 

Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

 

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

 

Funga Pure naručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420502 svakog radnog dana.

 

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

 

Iskoristite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa zauvek!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs