Ne okrećite leđa partneru: Rešite probleme u krevetu na efikasan i prirodan način!

Napetost, stres, kriza, obavezemnogi su od uzročnika nezadovoljstva i problema sa seksualnom funkcijom

Lepi & Zdravi 24.01.2021. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Svima se dešava da imaju loš dan! Napetost, stres, kriza, obavezemnogi su od uzročnika nezadovoljstva i problema sa seksualnim funkcionisanjem. Javlja se kod oba polai nažalost i mlađima i starijima. Kada su osobe pod stresom, postaju odsutne, dekoncentrisane, preopterećene, što utiče na manjak želje za seksualnim odnosom, erekcija je slaba i kratkotrajna.

 

Glavni simptomi psihološke impotencije su prisutnost erekcije sve dok ne dođe do seksa, koja onda naglo splašnjava ili se jednostavno gubi bez obzira na to koliko je partnerka privlačna. Kada se jednom dogodi neuspeh u krevetu, to može da dovede do straha od novog neuspeha, što dodatno pojačava stres i nervozu, te vodi daljim neuspesima.

 

Ukoliko imate neki od navedenih problema, ne očajavajte, jer mi imamo sjajan i 100% prirodan predlog za vas.

 

Med za potenciju je prirodno sredstvo za potenciju koje mogu da koriste i muškarci i žene. Garantovano je najbolji prirodni preparat koji ima savršeno jak, lep nadražaj i efekat kod jačanja libida, poboljšava erekciju i omogućava da imate duži odnos. Možete da ga poručite OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Med za potenciju
foto: Promo

Sastav meda čine biljke koje se više stotina godina koriste kao najmoćniji afrodizijak: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-Šena, list koprive, koren sibirskog Žen-Šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-Šena, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu i matični mleč. NE sadrži NIKAKVE hemijske supstance!

Med za potenciju
foto: Promo

Konzumira se tako što jednu kafenu kašičicu (ili jednu kesicu, unapred doziranu) uzmete oko 30-40 minuta pre odnosa. Kao što vidite, nema potrebe za terapijama, ispijanjem lekova koji oštećuju želudac, niti strepnje da ćete imati neke posledice zbog konzumacije preparata. U jednostavnosti se kriju najbolja rešenja!

 

Uverite se i sami i naručite željeno pakovanje klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Najmanje pakovanje ima 43 grama, a možete izabrati da li želite med da dobijete u teglici ili već doziranim kesicama, po ceni od samo 1.250 rsd.

 

OVDE pogledajte sva dostupna pakovanja i izaberite ono koje vam najviše odgovara.


* Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.


** Epimedium Macun poseduje dozvole i sertifikate od strane Farmaceutskog fakulteta, kao i Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs