zanimljivi i praktični

Gedžeti za lakši i lepši život: Ove praktične napravice osvojiće vas svojom jednostavnošću!

Sitne napravice koje nam olakšavaju našu svakodnevicu

Lepi & Zdravi
Autor:
Gedžeti za lakši i lepši život: Ove praktične napravice osvojiće vas svojom jednostavnošću!
Foto: Promo

Iz dana u dan nastaju nove ideje i novi proizvodi, a mi vam sada predstavljamo one najpopularnije koje su osvojile tržište i korisnike svojom jednostavnošću i praktičnošću.

Organizer za ključeve – svi ključevi na jednom mestu, uz minimalno zauzimanje prostora. Podesiv je, tako da njegova veličina zavisi od toga koliko ključeva stavite, a maksimalni kapacitet je čak 6 ključeva standardne veličine.

Bez zveckanja, bez rupa u džepovima, bez grebanja telefona.

Klikom OVDE naručite organizer za ključeve ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 349 rsd.

Hangar gedžeti, Gedžeti
foto: Promo

Sigurnosni auto pojas za pse i mačke je hit proizvod. Pouzdan i udoban, ima podesiv kaiš koji odgovara najvećem broju ljubimaca. Jednostavno ga zakačite sa jedne strane za ogrlicu svog ljubimca, a sa druge strane u sigurnosnu kočnicu za pojas u automobilu. Pojas će omogućiti da vam ljubimac ne smeta tokom vožnje, a on će biti bezbedniji i sigurniji.

Sigurnosni pojas za ljubimce naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0520 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 390 rsd.

Hangar gedžeti, Gedžeti
foto: Promo

Univerzalni magnetni USB kabl ćete obožavati. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu. Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu) i samo približiti kabl. Istog momenta kabl će se, zahvaljujući magnetu, povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg uređaja. Zahvaljujući ovom kablu, uređaj će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 1.190 rsd.

Hangar gedžeti, Gedžeti
foto: Promo

Leteći bacač hrane – fantastičan proizvod koji će vaš ljubimac obožavati. Ubacite hranu za pse u transparentni deo i krenite sa svojim ljubimcem u uzbudljivu avanturu. Pomoću ove igračke vaš ljubimac će biti animiran satima i njegovi obroci prerašće u pravu zabavu. Najbolja igračka za trening!

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.390 rsd.

hangar bacač hrane, Hangar gedžeti, hangar
foto: Promo

*Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs