najbolji izbor

Savršen poklon za svaku priliku: Unikatan, skroman i efektan nakit oduševiće damu koja ga dobije!

Kupovati poklon za damu nije baš jednostavan posao

Lepi & Zdravi
Autor:
Savršen poklon za svaku priliku: Unikatan, skroman i efektan nakit oduševiće damu koja ga dobije!
Foto: Profimedia

Većina muškaraca uživa u tome da obraduje svoju posebnu žensku osobu nekim poklonom. Međutim, kupovati poklon za damu nije baš jednostavan posao. Srećom, jedna stvar je sigurna – sa nakitom ne možete pogrešiti. Pogledajte neke modele unikatnih ukrasa za dame i odaberite onaj koji će joj se najviše svideti.

Golden Masque ogrlica ima pozlaćen lančić i pozlaćen privezak u obliku maske za bal. Njena dužina je 50 cm. Upakovana je u pažljivo odabranu kutijicu, koja se slaže sa njenim bojama.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

Frida ogrlice
foto: Promo

Pink heart ogrlica ima pozlaćeni lančić i privezak u obliku srca, roze boje. Dužina ogrlice je 50 cm. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

Frida ogrlice
foto: Promo

Silver Rock ogrlica je od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem u obliku katanca. Dužina je 50 cm. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

Frida ogrlice
foto: Promo

Silver Ellipse set sastavljen je od ogrlice i narukvice od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

Frida ogrlice
foto: Promo

Rose Circles set sastoji se od ogrlice dužine 50 cm i podesive narukvice. Lančić i privezak sa kubičnim cirkonijem su pozlaćeni.

Ovaj set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

Frida ogrlice
foto: Promo

Silver vitrage set sastoji se od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Njegova cena je 3.300 rsd, a porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida ogrlice
foto: Promo

*Celokupnu ponudu nakita pogledajte klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs