ODLIČNA PONUDA

Iskoristite novogodišnje sniženje od 30 odsto: Pružite sebi filmski osmeh o kom ste oduvek maštali!

Iskoristite popuste i pridružite se moru zadovoljnih korisnika Ola smile preparata

Lepi & Zdravi
Autor:
Iskoristite novogodišnje sniženje od 30 odsto: Pružite sebi filmski osmeh o kom ste oduvek maštali!
Foto: Profimedia

Oduvek ste želeli da imate blistav, filmski osmeh, međutim koliko god vodili računa o zubima, nikako da dostignete tu belu nijansu o kojoj sanjate. Rado biste išli na izbeljivanje zuba, ali to zahteva malo dublji džep koji, u ovo vreme, nije lako imati. Zato iskoristite ovo novogodišnje sniženje i ispunite svoj dugogodišnji san!

Nakon dugog i pažljivog proučavanja želja i potreba ljudi, kreirano je potpuno bezbedno i efikasno rešenje za profesionalno izbeljivanje kod kuće. Proizvodi su izrađeni od prirodnih sastojaka i bilja, potpuno bezbedni za upotrebu, bez glutena, agresivnih i toksičnih supstanci, testirani i sertifikovani od strane Ministarstva zdravlja.

Preko 60.000 zadovoljnih korisnika širom sveta postiglo je neverovatne rezultate! Budite jedan od njih!

Ola Smile olovka za izbeljivanje zuba zgodna je i laka za nanošenje u pokretu. Idealna je za upotrebu na teško dostupnim mestima i pogodna za one sa užurbanim rasporedom. Uz redovnu upotrebu možete dostići 2 - 8 puta belju nijansu zuba.

Ola Smile olovku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po akcijskoj ceni od 2.030 rsd.

Hangar, Ola set, Ola olovka, olovka za izbeljivanje
foto: Promo

Ola LED set za izbeljivanje zuba uključuje:

  • Ola usb LED svetlo
  • 2 (ili 3) olovke za izbeljivanje zuba
  • 1 vodič za nijanse
  • 1 iPhone adapter
  • 1 Android adapter
  • Uputstvo za korišćenje.

Izbeljivanje traje samo 16 minuta. Ugrađeni tajmer automatski prekida vašu akciju izbeljivanja nakon 16 minuta. Nakon toga ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

Ola LED set sa 2 olovke naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po akcijskoj ceni od 4.720 rsd.

Hangar, Ola set, Ola olovka, olovka za izbeljivanje
foto: Promo

Ola LED set sa 3 olovke naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po akcijskoj ceni od 5.460 rsd.

Hangar, Ola set, Ola olovka, olovka za izbeljivanje
foto: Promo

*Količine su ograničene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs