Prava pomoć

Lečite gljivičnu infekciju, a ona se uporno vraća: Ovo je najsigurniji način da je pobedite!

Osećate svrab, peckanje, bol, pojavilo se crvenilo, perutanje kože, plikovi, nokatna površina je promenila boju... Sve ovo su neki od simptoma gljivične infekcije

Lepi & Zdravi 22.12.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Učestalost gljivičnih infekcija izrazito je velika i iz godine u godinu se povećava. Svaka četvrta gljivična infekcija zahvata nokte i stopala.

Dužina lečenja zavisi od mnogobrojnih odrednica kao što je vrsta uzročnika, lokacije, stadijuma... te ono može trajati i do godinu dana. Lako se prenosi sa osobe na osobu direktnim ili indirektnim putem, tako da je od ključnog značaja započeti tretman lečenja što pre.

 

Na tržištu postoji veliki broj raznoraznih krema i lekova koji navodno leče problem gljivica, ekcema i/ili dermatitisa,međutim u 99% slučajeva problem nam se ubrzo vrati, što ukazuje na to da lečenje nije bilo odgovarajuće.

Nakon dugog ispitivanja tržišta i dostupnih preparata za lečenje problema ove vrste, prvo mesto po efikasnosti i sigurnosti zauzela je krema Funga Pure.

Fungapure
foto: Promo

 

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

 

Preparat Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

 

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

 

Fungapure poručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

 

Ne propustite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa za sva vremena!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs