Atraktivni modeli

Ženske torbe za svaku priliku i svačiji ukus: Ne propustite spoj kvaliteta i povoljnih cena!

Ove torbe su prostrane i u njih mogu stati sve Vama neophodne stvari do večeri ili narednog dana

Lepi & Zdravi
Autor:
Ženske torbe za svaku priliku i svačiji ukus: Ne propustite spoj kvaliteta i povoljnih cena!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svakoj dami potrebna je čvrsta i moderna torba pogodna za svakodnevne obaveze. Ove torbe su prostrane i u njih mogu stati sve Vama neophodne stvari do večeri ili narednog dana. Torbe su jake i imaju sigurne ručke koje vas neće izneveriti. Napravljene su od eko kože i prate sve vaše potrebe.

Ova čvrsta i moderna torba pogodna je za Vaše svakodnevne obaveze, kao i za večernji izlazak jer je klasična i u boji koja se slaže uz sve. Dobro prati stajling, kao i svako godišnje doba. Napravljena je od eko kože u dimenzijama 34 x 35 x 10.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

Hangar, Hangar torbe
foto: Promo

Ovaj model torbe je u nijansama sive boje, dimenzija 42 x 39 x 10. Takođe napravljena od eko kože, predstavlja obavezan aksesoar zahvaljujući svojoj sposobnosti da se uklopi u svaki stajling, svakog dana u godini. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

Hangar, Hangar torbe
foto: Promo

Super udobni ženski zimski ranac idealan je za one koje ne vole kabaste torbe. Odlično se slaže uz perjanu jaknu, jer je napravljen od istog materijala, a slaže se i uz svaki drugi zimski materijal. Ujedno je elegantan i mladalački. Njegove dimenzije su 26 x 28 x 9, a dostupne boje su bež, teget, crvena i srebrna. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.500 rsd.

Hangar, Hangar torbe
foto: Promo
Hangar, Hangar torbe
foto: Promo

*Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs