Neverovatno

Za zdrav i blistav osmeh: Koji je najlakši, najjeftiniji i najbezbedniji način da sami izbelite zube?

Ne morate ići kod stomatologa da biste učinili zube beljim nego što jesu

Lepi & Zdravi
Autor:
Za zdrav i blistav osmeh: Koji je najlakši, najjeftiniji i najbezbedniji način da sami izbelite zube?
Foto: Promo

Za to sada postoji neuporedivo povoljniji, a bezbedan način. Sada to možete uraditi samostalno kod kuće – pogledajte OVDE kako!

„Čarobna“ spravica za izbeljivanje zuba u kućnim uslovima koja čini čuda zove se LUMA SMILE! U pitanju je neverovatna spravica koja čisti vaše zube, skida sa njih fleke od kafe, hrane, cigareta! On zube čisti na potpuno BEZBOLAN i BEZBEDAN način i to gumenim nastavcima kojima ne rizikujete da oštetite zube. Gumeni nastavci su zamenljivi, a 1 može da posluži za oko 100 tretmana. U pakovanju dobijate 5 komada.

*** Povodom dolazećih praznika, sada Luma Smile OVDE možete kupiti po SUPER SNIŽENOJ ceni od 690 rsd, a možete poručiti i pozivom na broj 011/6 888 999.***

foto: Promo

Ono što je najbolje od svega je što njime zube možete tretirati potpuno sami, bez ičije pomoći i bez odlaska kod stomatologa. Izuzetno se lako njime rukuje i ne postoji rizik od povreda.

***Danas Luma Smile OVDE možete kupiti po SUPER SNIŽENOJ ceni od 690 rsd, a možete poručiti i pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs