Divno

Zdrav i blistav osmeh: Izbelite zube bez odlaska kod stomatologa po neverovatnim cenama!

Boja zuba određena je genetikom, ali može vremenom i da se menja u zavisnoti od načina života

Lepi & Zdravi 31.10.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Konzumiranje kafe, alkohola ili cigareta samo su jedan od razloga koji znatno mogu promeniti boju vaših zuba. Zbog toga je veoma važna oralna higijena i pravilno održavanje. Kako biste postigli željenu belinu, odlazak kod stomatologa može da iziskuje mnogo vremena i novca. Sada možete efikasno da izbelite vaše zube kod kuće kad god to poželite.

 

Predstavljamo Vam neverovatnu Ola olovku za izbeljivanje zuba! Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja! Zajedno ćemo to omogućiti u samo nekoliko tretmana! Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Potpuno bezbolno, bez senzitivnosti Ola olovka vraća prirodnu belinu zuba.

foto: Promo

Kako funkcioniše?

 

Korak 1: Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.

 

Korak 2: Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

 

Korak 3: Isperite usta nakon 30 minuta.

foto: Promo

Ovu fantastičnu Ola olovku možete poručiti jednim klikom OVDE po sniženoj ceo od 1.860 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog od 09 do 17h.

 

Uz Ola Set imate rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem kod kuće! Ola Set za izbeljivanje zuba sadrži sve što je potrebno da vaš osmeh postane beo i dugotrajan, baš kod kuće. Jednostavno nanesite nežni gel za izbeljivanje, postavite Ola usnik i pustite da sigurno plavo LED svetlo ubrza vaše rezultate, bez osetljivosti. Izbeljivanje traje samo 16 minuta. Ola LED Set koristi patentirane, klinički dokazane elemente plave LED svetlosti koji reaguju sa profesionalnim gelom za izbeljivanje zuba i efikasno uklanjaju naslage na površini zuba.

foto: Promo

Brz, zabavan i jednostavan za upotrebu, daje Vam slobodu da izbelite zube bilo kada i bilo gde – i podelite svoj osmeh još više! Ovaj set uključuje OLA USB LED svetlo, 2 Olovke za izbeljivanje zuba (2 x 2 ml), vodič za nijanse, iPhone i android adapter, uputstvo za korišćenje. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 4.720 rsd. Ako želite set koji se satoji od OLA USB LED svetla i 3 olovke, možete ga poručiti OVDE po sniženoj ceni od 5.460 rsd ili pozvati na 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

 

* Svaki proizvod je 100% siguran, klinički je testiran i odobren od Ministarstva zdravlja.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs