Rešite poblem jednom za svagda

Miran san bez hrkanja: Olakšajte sebi i drugima uz ovo inovativno i efikasno rešenje!

Hrkanje može naneti vašem organizmu veliku štetu – od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije i nervoze

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Hrkanje može biti veoma iritirajuće, pogotovo za osobe koje spavaju pored ili u neposrednoj blizini. Osim što treba da mislite na vaše bližnje, prvenstveno morate da brinite i o svom zdravlju. Kako ne bi došlo do većih komplikacija, rešite ovaj problem na prirodan i efikasan način, bez operacije i čekanja!

 

Hrkanje može naneti vašem organizmu veliku štetu – od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije i nervoze. Međutim inovativno rešenje – proteza protiv hrkanja - će vam pružiti miran san i slobodno disanje!

foto: Promo

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Ujedno proteza eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.

foto: Promo

Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženju danas OVDE po ceni od 4.060 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

 

*Količine su ograničene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...