Divno

Praktičan aksesoar za žene: Spakujte sve one sitnice koje su vam neophodne za svakodnevne obaveze!

Većina žena u torbi ili rancu voli da nosi puno stvari, od novčanika, mobilnog telefona do neophodnih sintica, šminke i kozmetike

Lepi & Zdravi
Autor:
Praktičan aksesoar za žene: Spakujte sve one sitnice koje su vam neophodne za svakodnevne obaveze!
Foto: Profimedia

Kako bi sve bilo na jednom mestu, nezaobilazan je neseser. U njega može da se stavi sve što je potrebno kako bi vam željene stvarčice bile pri ruci. Možete ih nositi zasebno kao tašnicu, ili staviti u praktičan i moderan ranac. Izdvojili smo najtraženije modele, a na vama je samo da izaberete koji vam se najviše dopada.

Uzbudljivi i raznovrsni mali i veliki neseseri su neophodni svakoj dami. Ovaj zlatni neseser srednje je veličine, dimenzija 18 x 12 x 6 cm i praktičan je za skoro svaku torbu. Jednim klikom poručite ga OVDE po ceni od 599 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Beli neseser sa blagim nepravilnim linijama na sebi je jedan od najpopularnijih modela. Sa ručkom sa strane, može poslužiti i kao praktična torbica, a predstavlja i savršen poklon za vama dragu osobu. Po ceni od 599 rsd možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još jedan prelep neseser u modernoj puder roze boji idealan je za vašu torbu, putovanja i za sve one sitnice koje su vam potrebne. Srednje je veličine dimenzija 20 x 10 x 6. Ima blagi sjaj i malo je veći od vaše šake. Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 599 rsd.

foto: Promo

Za sve one koji ne vole kabaste torbe neudobne za nošenje, ovaj ranac je idealan izbor! Odličan je za jesenje i zimske dane, a ujedno će oplemeniti svaku vašu odevnu kombinaciju. Njegove dimenzije su 26 x 28 x 9, a možete izabrati srebrni, crveni, teget i zlatni. Ne čekajte ni malo da nabavite ovaj praktičan i lagan ranac od koga se nećete odvajati. Poručite ga OVDE po ceni od 2.500 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

* Svi proizvodi imaju garanciju 6 meseci, a celokupan asortiman pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs