Savršeni modeli

Perfektne cipele za poseban stil muškarca: Izaberite najtraženije unikatne modele za ovu jesen!

100 odsto od prave kože

Lepi & Zdravi 13.10.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Kvalitetne cipele su obavezne u svakom cipelarniku za savremenog muškarca! Uklopljene sa odgovarajućim odelom ili u sportsko-elegantnoj kombinaciji, predstavljaju sinonim za uspešnu, poslovnu i stilizovanu osobu koja je pravi magnet za žene. Samo zamislite sebe u unikatnim modelima koji su od 100 odsto prave kože i sigurno ćete biti zapaženi. Predstavljamo Vam najtraženije cipele koje su ručno rađene i garantuju udobnost i kvalitet.

 

Handmade cipele C.Morenti, blue craft su od ručno bojene prirodne kože i garantovano su savršen izbor za savremenog muškarca. Ovaj klasik među cipelama pristaje bilo kojoj odevnoj kombinaciji, za elegantan ili malo ležerniji stil uz farmerke, a svaki Vaš korak će biti prijatan. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 11.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još jedan fenomenalan i ručno izrađeni model jeste C.Morenti, black diagonal. Prefinjene, elegantne i vrhunske završne obrade daju posebnu notu elegancije. Izaberite da li Vam se više sviđa u crnoj ili braon boji. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 11.990 rsd ili pozivom na broj 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

foto: Promo
foto: Promo

C.Morenti, red cap toe su pravi izbor ako želite upečatljiv model. Crvena boja učiniće da Vaš stajling bude poseban i prepoznatljiv, a kvalitet i udobnost će Vas oduševiti. Po ceni od 13.990 rsd možete ih poručiti OVDE svakog radnog dana ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

C.Morenti, blue oxford su još jedne fantastične i ručno rađene cipele. Unikatne i originalne, nikad ne izlaze iz mode, tako da ćete ih sigurno dugo nositi. OVDE ih možete poručiti po ceni od 13.990 rsd ili pozvvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs