Uozbiljite se

Ako želite negovano i mlado lice, vreme je za ozbiljnu negu: Evo šta možete da uradite!

Vi zaslužujete najbolje, stoga ozbiljno pristupite nezi svog lica

Lepi & Zdravi
Autor:
Ako želite negovano i mlado lice, vreme je za ozbiljnu negu: Evo šta možete da uradite!
Foto: Shutterstock

Uskoro slavim rođendan. Ozbiljno sam se približila četrdesetoj. Nije mene strah godina, ono što me plaši su bore. Zagledam se ovih dana pažljivo, svaki put kada prođem pored ogledala. Čini mi se da sam u poslednjih pola godine dobila više bora nego ikad pre. Da, oduvek sam imala suvu kožu, ali sada mi se čini da je svaki osmeh, svako mrštenje ostavilo trag na mom licu.

Tokom leta, uvek imam osećaj da mi je koža blago upaljena: svrbi i pecka od sunca i vrelog vazduha.

Sa prvim hladnijim danima, lice počinje pomalo da se ljušti i kao da me zateže, čak i dok pričam.

Valjda nam u sopstvenoj koži mora biti najudobnije, a izgleda da ja to sebi nisam baš omogućila sve do sada.

Shvatim, izgleda da sam ceo život koristila pogrešnu kozmetiku. Kreme koje ne odgovaraju mom licu.

Odlučim da ovaj put uradim nešto stvarno dobro za sebe – u srednjim godinama zaslužujem da imam najbolje, a to uključuje i kozmetiku!

Pažljivo istražim šta sve ima na tržištu, a što bi moglo da mi pomogne da malo usporim starenje, „suzbijem“ pojavu novih bora, omekšam kožu lica. Nišla sam na L'Oréal Paris Revitalift FILLER sa najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline među Loreal Paris serumima, do sada.

foto: Promo

Hijaluronska kiselina zadržava do 1000 puta više vode od svoje težine, poput milion skladišta za vodu, usporavajući prirodni proces gubitka trans-epidermalne vode preko kože, zadržavajući nivo vlažnosti i održavajući jedrinu i mladalački izgled kože. E, to je ono što mi je trebalo više od svega!

Upravo L'Oréal Paris Revitalift FILLER sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline, hidrira i zaglađuje površinu kože, dok mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu, vraćajući joj elastičnost i jedrinu.

foto: Promo

Rešena da istrajem do kraja, brzo kupim pomenuti serum kako bih krenula sa primenom. Bočica L'Oréal Paris Revitalift FILLER seruma ima pipetu za lakše nanošenje i veoma je praktičan.

L'Oréal Paris Revitalift FILLER serum sadrži visoku koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji se mogu koristiti za svakodnevni režim nege kože svih starosti. Ne postoji pravo ili pogrešno vreme da se nega kože ozbiljno shvati, a prevencija je ključ svega.

Prilikom upotrebe možete naneti dve do tri kapi seruma na čisto lice i vrat nakon umivanja ujutru i uveče. Zahvaljujući njegovim intenzivnim i hidrirajućim svojstvima, serum se može koristiti samostalno ili uz druge proizvode za negu kože po želji (ja sam uključila dnevnu i noćnu kremu).

Svako jutro pažljivo očistim lice i vrat, a zatim nanesem serum temeljno ga utrljavajući u kožu. Nakon par minuta nanesem dnevnu kremu, a ceo postupak ponovim uveče, pred spavanje, s tim što uveče stavljam noćnu kremu za lice.

foto: Promo

Osim što me smiruje, ova rutina mi daje i sigurnost – napokon osećam da radim nešto dobro po pitanju suzbijanja bora. Koža mi je nahranjena, elastična i izuzetno mekana na dodir. L'Oréal Paris Revitalift FILLER serum je lagan, miriše sveže i lepo, a koža ga upije skoro odmah. Još boje je to što je savršena podloga za šminku.

Nakon prve upotrebe, koža mi je odmah izgleda jedrije, gipkije i glatko na dodir. Nakon sedam dana vratila se ona izgubljena elastičnost, a koža mi deluje čvršće i bolje tonirano.

foto: Promo

Iako nemam misiju da u četrdesetim izgledam 10 godina mlađe (mada ne bih imala ništa protiv), razlog zašto sam počela sa ozbiljnom negom lica je što ne želim da mi lice izgleda umorno.

A ako neko primeti da sam „nešto“ radila sa licem, reći ću samo da sam se uozbiljila, jer to je zaista i istina! Napokon sam ozbiljno pristupila rešenju svog problema!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs