Superkorisne stvarčice

Otkrijte da li vas neko krišom prisluškuje ili snima: Rešite se svake sumnje!

Sve što vam je potrebno za rešavanje problema jeste detektor za kamere, prisluškivače i ostale uređaje za špijunažu

Lepi & Zdravi 11.09.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Mislite da vas neko prisluškuje i tajno snima? Postoji vrlo jednostavan način da saznate da li ste u pravu. Pogledajte predlog koji je jednostavan, pouzdan i koji će vam za samo nekoliko trenutaka otkriti da li je vaša sumnja opravdana, ili nije.

 

Sve što vam je potrebno za rešavanje problema jeste detektor za kamere, prisluškivače i ostale uređaje za špijunažu. Mali ručni detektor može identifikovati: prisluškivače, bubice, bežične kamere, GPS uređaje za satelitsko praćenje vozila, špijunske kamere i mnoštvo drugih špijunskih uređaja.

foto: Promo

Radna frekvencija ili frekventni opseg uređaja je od 0.001GHZ do 6.5GHz.

Poseduje infrared diode za otkrivanje špijunskih kamera. Domet ili daljina detektovanja pre svega zavisi od uređaja koji se detektuje i kreće se u granicama od 30cm do 5m. Dimenzije detektora su 64 x 47 x 76.5 mm i poseduje punjivu bateriju 450mAh.

foto: Promo

Oslobodite se kamera i bubica koje se mogu naći u vašem stanu, kancelariji, velikim prostorijama, automobilima, a one mogu biti i u zidovima, slikama, torbama... OVDE možete poručiti detektor po ceni od samo 2.499 rsd, ili pozovite broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

*Akcijska cena traje do isteka zaliha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...