Pogledajte

Jedinstveno rešenje za vašu kosu: Ovi sastojci sprečavaju opadanje i odlična su preventiva protiv ćelavosti!

Pažljivo odabrani sastojci

Lepi & Zdravi
Autor:
Jedinstveno rešenje za vašu kosu: Ovi sastojci sprečavaju opadanje i odlična su preventiva protiv ćelavosti!
Foto: Shutterstock

Primetili ste da vam se kosa proredila, dlaka stanjila i, imali genetske predispozicije za to stanje ili ne, ne osećate se više lagodno u sopstvenoj koži. Pokušavate panično da pronađete rešenje i zaustavite tu pojavu, koristite razne šampone, preparate, međutim ništa ne deluje. Ne gubite nadu, jer na našem tržištu napokon postoji preparat koji može zaista da pomogne!

U pitanju je Bob’s secret preparat koji sadrži pažljivo odabrane sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose i odličnisu i kao prevencija protiv ćelavosti. Pored toga, doprinosi i čvrstoći i stabilnosti noktiju i sprečava njihovo listanje.

foto: Promo

Nakon korišćenja raznih preparata i višegodišnjeg istraživanja u Parizu, Bob Kovačević shvatio je da sve probleme u vezi sa kosom treba tretirati iznutra, a ne spolja, jer su efektiji bolji i dugotrajniji. Nakon duge potrage, našao je odgovarajućeg proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, ponuditi kupcima ono što im zaista i treba i efikasno se boriti za očuvanje korena kose. Rezultati su došli brzo i tako je nastao jedinstven Bob’s secret preparat.

Bob‘s secret preparat možete kupiti OVDE po ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs