Prava stvar

Najbolji gelovi za vaše nokte: Preporuka za početnike i za iskusne nail tehničare!

Dugi nokti su kroz istoriju bili simbol prestiža i bogatstva. Ženama iz radničke klase dugi nokti nisu bili samo nedostupni, nego su im i smetali prilikom obavljanja fizićkih poslova

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Stare Egipćanke su, kao statusni simbol, nosile lažne, duge nokte napravljene od kosti, slonovače, zlata. Materijali koji se danas koriste za produživanje nokta su znatno lakši i jeftiniji. Zahvaljujući razvijenim tehnikama i tehnologijama u oblasti manikira, dugi nokti su danas dostupni svima, po pristupačnim cenama.

 

Izlivanje noktiju obavlja se pomoću šablona i materijala koji se koriste za ojačavanje: akrila ili gela. Izlivanjem se ne menja samo dužina, već i oblik nokta. Zbog prelepih finalnih rezultata, za vrlo kratko vreme, ova tehnika je dostigla veću popularnost od klasične nadogradnje.

 

Na tržištu, kao i za sve, postoje kvalitetniji i manje kvalitetni gelovi. Upravo od njihovog kvaliteta zavisi i rok trajanja izlivenih noktiju, kao i njihov izgled.

 

Popričali smo sa profesionalcima u ovom poslu i izdvojili neke gelove koje oni najviše preporučuju.

 

UV/LED Evolution Mega Clear gradivni gel za izlivanje je gust, samoravnjajuć i jednofazni. Ne žuti i ostaje 100% kristalno providan posle sušenja u lampi. Izuzetno brzo vreme sušenja – UV lampa: 1 minut, LED lampa: 20 sekundi. Savršeno prijanja na prirodne nokte i ostavlja visok sjaj posle sušenja u lampi. Ima „anti – heat“ tehnologiju – specijalni dodatak smanjuje/eliminiše osećaj toplote dok se gel suši u lampi. Posebno napravljen za salonske nokte i ima odlične gradivne sposobnosti i kompletnu kontrolu. Odlična je opcija za početnike kao i za napredne nail tehničare. Evolution Mega Clear gel možete naručiti OVDE po ceni od 1.800 rsd.

foto: Promo

UV/LED Evolution Cover Peach gel za izlivanje noktiju je kamuflažni gel srednje gustine. Odličan je za produžavanje nokatne ploče i prekrivanja nedostataka prirodnih noktiju. U UV lampi se osuši za 1 minut, a u LED lampi za 20 sekundi. Pogodan je za pinčovanje. Cover Peach gel možete poručiti OVDE po ceni od 1.800 rsd.

foto: Promo

UV/LED Deluxe Snow White gel je najbolji beli gel za frenč. Zaslepljujuće beo, jedinstveni frenč gel kristalne strukture. Potpuno se suši čak i ako se nanese u debelom sloju. Srednje je gustine, njegova kristalna struktura obezbeđuje potpunu kontrolu i besprekorno bele je boje. U LED lampi se suši za 20 sekundi (min. 10W), CCFL: 70 sekundi (min. 24W), a u UV lampi za 3 minuta (min. 36W). Deluxe Snow White gel možete poručiti OVDE po ceni od 2.010 rsd.

foto: Promo

UV/LED Deluxe Clear gel je jednofazni providni gel velike gustine sa vlaknastim staklom (fiberglass) u svojoj strukturi koje mu obezbeđuje elastičnost i dugotrajnost bez zagrevanja tokom sušenja. Sa karakteristikama koje omogućavaju laku kontrolu rada sa ovim gelom i sa sposobnošću samoravnjanja, ovaj gel za izlivanje će postati omiljeni bilder kako za početnike tako i za iskusne nail tehničare. Izvanredan je za pinčovanje. Deluxe Clear gel možete poručiti OVDE po ceni od 2.010 rsd.

foto: Promo

 

UV/LED Stone Hard Cover gel 2.0 je unapređena verzija – boja je sada toplija i prirodnija, a može da se suši čak i u debljem sloju. On je najgušći kamuflažni gel koji obezbeđuje bukvalno neograničeno vreme za oblikovanje savršene smile linije za frenč. Ne klizi i ne razliva se. Njegova boja se uklapa sa bojom kože i, u slučaju izlivanja ekstremnih oblika, neće nigde mrdnuti bez obzira na to što ga nanosite u debelom sloju. Odlično se pinčuje. Stone Hard Cover gel možete poručiti OVDE po ceni od 2.240 rsd.

foto: Promo

* Celokupan asortiman gelova i ostale kozmetike možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs