Divno

UREDNE PETE: Glatka i meka stopala za 2 minuta - evo šta treba da uradite!

Hladni dani i zatvorena obuća uticali su na to da pomalo zapustimo pete.

Lepi & Zdravi
Autor:
UREDNE PETE: Glatka i meka stopala za 2 minuta - evo šta treba da uradite!
Foto: Promo

Dolaze topliji dani i vreme je da se spremimo za otvorenu obuću, da se rešimo ogrubele kože i povratimo stari nežni izgled stopalima – pogledajte OVDE kako.

Obične turpije za pete vas često umore dok sredite noge, a plus što im tome često prethodi višeminutno držanje u kombinaciji vode i kupke koja će ih omekšati. S druge strane, tretmani u salonu zahtevaju da se vremenski uklapate u termine koji vam nisu najidealniji. Plus što su tretmani za negu stopala i finansijski zahtevni ako je na njih potrebno redovno odlaziti, ako vam je koža generalno suva. Zato sada postoji PEDI VAC!

PEDI VAC je turpija za pete koja će srediti vaša stopala za samo par minuta turpijanja, a nećete morati ni da „omekšavate“ noge, ni da čekate termine u salonu, ni da trošite gomilu novca – tretman možete uraditi kad god vama odgovara i to u svojoj kući, potpuno samostalno!

***Ne može da povredi vaše noge, napotiv, čini ih savršenim, jer otklanja sve izumrle ćelije kože. Sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po PROMO CENI!***

foto: Promo

Ali šta ga najviše razlikuje od drugih turpija? NE PRAVI PRAŠINU!!! Kako to? Zato što ima vakum koji svu kožu koju skine uvlači u mini „rezervoar“ koji je nakon svakog tretmana potrebno isprazniti. Tako nećete morati da udišete mrtve ćelije kože dok turpijate pete, niti ćete nakon što završite morati da čistite. Samim tim niste ograničeni samo na kupatilo, već tretman možete raditi bilo gde.

***Iskoristite priliku i poručite Pedi Vac turpiju na broj telefona 011/6 888 999 ili online OVDE non stop.***

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs