Prelepa i korisna

Najprodavanija svetiljka: Lampa u obliku meseca kao relaks terapija i romantični dekorativni element!

Praktična i za dečju sobu

Lepi & Zdravi
Autor:
Najprodavanija svetiljka: Lampa u obliku meseca kao relaks terapija i romantični dekorativni element!
Foto: Promo

Čim se pojavila, mesec lampa je osvojila srca mnogih ljubitelja sitnica za dekorisanje životnog i poslovnog prostora, ali i centralna mesta u kutcima za odmaranje nakon dugog napornog dana, dečijim sobama, spavaćim sobama... Pogledajte OVDE kako moćno izgleda!

Ova lampa svojim izgledom i bojom podseća na mesec, pa samim tim deluje opuštajuće, smirujuće, ublažava stres i podstiče na pozitvna razmišljanja. Daje diskretnu svetlost i dekoriše prostor u kom se nalazi, te je tako idealna za dnevnu sobu kada vam je uveče potrebno minimalno svetla. Odličan je izbor i za spavaću sobu, naročito kada želite da napravite romantičnu atmosferu. Praktična za dečiju sobu, naročito ako imate bebu, kada sve vreme želite da imate svetlo, ali ono koje neće jako sijati i ometati bebu da spava.

Lampa može da sija u nekoliko različitih boja, a boje se menjaju tako što jednostavno lagano lupnete prstom po lampi. Nakon što se sve boje izmenjaju, poslednja faza pre nego što je ugasite lupkanjem je faza u kojoj ona sama prelazi sa jedne boje na drugu i tako u krug. Pa, kako ko voli!

***Danas se ova fantastična lampa može po AKCIJSKOJ ceni od samo 1.890 rsdporučiti OVDE ili na broj 011/6 888 999.***

foto: Promo

Mesec-lampa radi na struju, prečnik joj je 15 cm, a uz nju se dobija drveno postolje koje se uklapa sa izgledom lampe.

***Požurite i poručite odmah sebi ili za poklon OVDE ili na broj 011/6 888 999.***

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs