Maxi i Tempo objektima

Sarica Kraljica pomaže odbeglim rojevima pčela u Beogradu

Beogradsko udruženje pčelara će uz podršku kompanije Delez Srbija napraviti smeštaj za odbegle rojeve pčela, a kupovinom svake Sarice Kraljice učestvujete u donaciji za pravljenje košnica, kako bi gradske pčele dobile svoj dom

Lepi & Zdravi
Autor:
Sarica Kraljica pomaže odbeglim rojevima pčela u Beogradu
Foto: Promo

Sarica Kraljica, mudra ali i najvažnija medonosna pčela, pridružila se naslađoj družini Pčelica Stvaralica, koju kupci mogu pronaći u svim Maxi i Tempo prodavnicama. U okviru programa lojalnosti kompanije Delez Srbija, kupci pored neodoljivih igračaka po promotivnim cenama, mogu da kupe i albume i kesice sa sličicama uz koje će detaljnije upoznati svet pčela.

Međunarodna unija za zaštitu prirode (IUCN) uvrstila je pčele na Evropsku crvenu listu ugroženih vrsta, što je znatno uticalo na jačanje svesti o potrebi zaštite pčela. Nepovoljni klimatski uslovi i degradacija zamljišta samo su neki od razloga zbog kojih pčele napuštaju svoje domove i traže nova staništa. Prema procenama Beogradskog udruženja pčelara, u Beogradu ima oko 3.000 rojeva odbeglih pčela, koje nemaju svoje trajno stanište u kome bi se osećale bezbedno. Zato je kompanija Delez Srbija odlučila da im pomogne u okviru svog programa lojalnosti - Pčelice Stvaralice.

Svi oni koji žele da obraduju najmlađe, imaju mogućnost da do 20. maja, uz kupovinu u iznosu od preko 700 dinara i jedan odabran proizvod, ostvare pravo na kupovinu jedne kesice sa sličicama, koja sadrži pet sličica i jedan poen. Sa sakupljenih 10 poena, ostvaruje se pravo na popust od 70% za kupovinu jedne od Pčelica Stvaralica: Ice Lepotice, Anice Vrednice, Ace Face, Joce Doce ili Marice Tufnice, po ceni od 599 dinara. Uz plaćanje VISA karticom, kupac ostvaruje pravo na kupovinu duplo vise kesica sa sličicama.

Ukoliko želite da učestvujete u izgradnji domova za odbegle pčele, Saricu kraljicu možete kupiti bez sakupljanja poena, po ceni od 999 dinara, a kompanija Delez Srbija će u tu svrhu donirati milion dinara.

Igračke se mogu naći u svim Maxi i Tempo prodavnicama, dok su u Shop&Go prodavnicama dostupni samo album i kesice sa sličicama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs